myhero14
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki güncellemeyi nasıl yapabilirim? Şu an telefonda root yok. Artık ROM mu yüklemem gerekiyor yapabilmem için?Evet sifirlanmiyor ve knox warranty void 1 yazan yerde knox sayaci oluyor zaten 1 dusmus bile
Daha önce hiç ROM yüklemedim. Sammobile'dan nasıl yapıldığını da bilmiyorum maalesef.Sammobile den orjinal rom yüklemeni öneririm.
Yada elin değmişken lollipop yükle. 2 haftadır yüklü bende, acayip memnunum. Çok hızlı ve stabil. Kitkat a geri dönmeyi düşünmüyorum şahsen.
Sorununu halledemez ve son çare ROM yuklemen gerekirse yardımcı olurum kolay gelsinDaha önce hiç ROM yüklemedim. Sammobile'dan nasıl yapıldığını da bilmiyorum maalesef.
Tesekkur ederinSorununu halledemez ve son çare ROM yuklemen gerekirse yardımcı olurum kolay gelsin
Yok hayir hard reset yapmadim. Supersu dan kaldirdim rootu sanirim yetmiyor o da. OTA ne oluyor oradan hard reset nasil yapabilirim? Ve hard reset yaparsam butun bilgiler gider mi?Sen ota dan eğer Root attıktan sonra hard reset atmadıysan değiştirildi olur eğer rootu kaldırdıysanız bi hard reset atın cihaz durumu normal veya resmi ise güncellemeleri rahatlıkla alabilirsiniz fakat sayaç hala 1 olarak kalır
Dediklerimi yapın cihazınız hem OTA dan hemde Kies üzerinde rahatlıkla güncelleme alabilecek
Daha once rom yuklemedim yani orjinal rom duruyor zaten. Guncellemeleri yukleyemiyor maalesefKnox sayacı başlamış olmalı bildiğim kadarıyla telefon sadece garantiden çıkıyor. Güncellemeleri alması gerekli. Telefona orjinal Samsung romu yükleyip dene birde.
Şimdi telefonu wipe yaptıktan sonra mı hard reset atıcam yoksa bu wipe olayı hard reset mi oluyor?On The Air kısalması yani kablosuz olarak güncelleme alması Demek
SuperSu dan unroot yetersiz recovery alıp wipe data wipe cache yapın açılınca güncelleme alir
Wipe data wipe cache ve dalvik cache yaparsan hard reset atmış olursun. Ancak supersudan unroot ettiysen, odinden Tr romunu flashlaman gerekir. Ancak öyle düzelir diye düşünüyorum. Hard reset işi çözemeyebilir. En sağlıklısı yeniden yazılım atmak böylece kesin çözüm yapmış olursunuzŞimdi telefonu wipe yaptıktan sonra mı hard reset atıcam yoksa bu wipe olayı hard reset mi oluyor?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan okudum da sadece wipe yeterli oluyor mu yani onu anlayamadım.
Wipe data wipe cache ve dalvik cache yaparsan hard reset atmış olursun. Ancak supersudan unroot ettiysen, odinden Tr romunu flashlaman gerekir. Ancak öyle düzelir diye düşünüyorum. Hard reset işi çözemeyebilir. En sağlıklısı yeniden yazılım atmak böylece kesin çözüm yapmış olursunuz
Anladim hocam tesekkur ederim. Yapmaya calisicam umarim basaririm.Hard reset zaten wipe demek
odinden rom atarken roota gerek yokOdinden Tr romunu yuklemek icin telefonu rootlamak gerekmiyor mu?
Anladim hocam tesekkur ederim. Yapmaya calisicam umarim basaririm.
Usb takmadan rom stock rom kuramazsın videoya gelince youtube den bulduğum bir video ve o pin kodu videodaki adamın sim kartına aitAbi ben şey usb yi illa takmakmı zorundayım ve senin videonun sonunda pin var oraya ne yazcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?