flaş belleklerde zararı var. öyle bi an olur göçer yaşadım. biliyorum telfona bişey olmaz ama hafıza kartına olur şahsen 5800 hafıza kartı sadece telefondayken çalışıyor dikkat edin bence..
bahsedilen sorun genellikle film gibi yüksek boyutlu dosyalarda oluşur bunun sebebi de yukarıdaki mesajımda yazdığım ayarın seçilmesinden dolayı biz dosya aktarımı bitti sanıyoruz fakat arka planda yazım devam ediyor bu arada flaşı çıkartınca flaş bellek arada zarar görebiliyor
özellikle büyük boyutlu dosyalarda dikkat etmek lazım yoksa küçük dosyalarda pek bişey olmaz yani
----------Eklendi @ 18:45:34 ---------- Yazıldı @ 18:40:56 ----------
Tam olarak anlamadım

.Yani ne yapmam lazım .Direk çıkartırsam sorun olmaz mı ?
eğer dosyaların yazım işleminin bittiğine eminsen bişey yapmana gerek yok
bu güvenle kaldırma işleminde eğer dosya aktarımı devam ediyorsa uyarıyor diye hatırlıyorum tüm olayı bu yani
sen telefona veya flaşa birkaç mp3 attın dosya aktarımı bitti aradan 2-3 dk geçti flaşı rahatlıkla çıkartırsın
ama 700 mb lık video attın aktarım penceresi kapanır kapanmaz flaşı/telefonu pc den ayırırsan sorun yaşama ihtimalin olabilir en güvenlisi işlemin tamamen bittiğinden emin olduktan sonra 1-2 dk bekleyip öyle çıkartmak