İpucu Cihaz sıfırlama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yşm

yşm

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz sıfırlama yardım
Arladaşlar lumia 920yi sıfırladık ancak çarklar sürekli dönüyor iki gün geçti durum hala aynı şarj bitiyor takıyoruz dolunca tekrar dönmeye başlıyorlar. Reseti denedik olmadı ses kısma güç ve kamera tuşlarını denedik durum aynı ne yapabiliriz servise göndermeden bir çözümü varmıdır ?

Tmobile

Tmobile

Üye
maalesef cihaza rom atılma :D.veya servise verin romunu flaşlasınlar ücretsiz 1 saatte geri verirler :D.

yşm

yşm

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yşm
dakamon

dakamon

Üye
Bence servise falan vermeyin deedflash atın hatta bilen birinden teamviewer dan bu işlemi yapmasını isteyin. Servistekiler 30 40 lira gibi bi ücret talep ediyorlar

yşm

yşm

Üye
    Konu Sahibi
Zaten servise gönderirsek geç gelir. Elden halletmek istiyoruz sağolun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
en yakın zamanda bende yapıcağım takıldığın yerlerde birbirimize danışa biliriz hangimiz artık başarırsa yardımcı olur diğerine hatta dün yapıcaktım net gitti şansıma kısmet değilmiş

atakanakata

atakanakata

Üye
sakın flaşla falan uğraşma! aynısı bana da oldu hatta buraya konu açtım kimse dönmedi.
ben flaş atmayı denedim herşey yolunda giderken hata verdi birden ve telefon kapandı ve hiç bir şekilde tepki vermedi.
soft reset atmaya yada şarja takmaya falan tepki vermiyordu. götürdüm servise verdim. garantisi devam ediyorsa servis ücretsiz hallediyor.
telefonum hala serviste. 3 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.
ama benim sana tavsiyem kendin uğraşma götür servis halletsin.

yşm

yşm

Üye
    Konu Sahibi
Zaten şu an berbat halde kaç gündür böyle şarj bitiyor takıyoz çarkları dönmeye başlıyor sürekli bu şekilde kökten gitti sanırım

skynet

Üye
Deadflash yöntemini tavsiye ederim :oke:

Rainesto

Rainesto

Üye
bence hiç riske girme ver servise

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sakın flaşla falan uğraşma! aynısı bana da oldu hatta buraya konu açtım kimse dönmedi.
ben flaş atmayı denedim herşey yolunda giderken hata verdi birden ve telefon kapandı ve hiç bir şekilde tepki vermedi.
soft reset atmaya yada şarja takmaya falan tepki vermiyordu. götürdüm servise verdim. garantisi devam ediyorsa servis ücretsiz hallediyor.
telefonum hala serviste. 3 gün oldu bakalım ne zaman gelecek.
ama benim sana tavsiyem kendin uğraşma götür servis halletsin.
flaş işlemi yaparken ortamı iyi telefonu sabit bir şekilde kabloyla öç yr ve hiç bir şekilde kabloya değilmeden yapılması gerekiyor böyle olursa sorun çıkmıyor genel olarak
Zaten şu an berbat halde kaç gündür böyle şarj bitiyor takıyoz çarkları dönmeye başlıyor sürekli bu şekilde kökten gitti sanırım
çarkların devamlı kalmadı sorununa telefonun sarjını komple bitir ve şarja taktığında soft reset uygula falan diyorlardı veya normal bekle bir sure sonra bitiyormuş

• Beğen
Tepkiler: yşm

HalfEvil333

Üye
Ben de aynı sorunu yaşamıştım çarklar 10 saat boyunca döndü soft reset fln işe yaramadı telefonun şarjı bitmişti şarja takmıştım tam ümidimi kestim yarın servise götürürüm diye düşünürken telefona bir baktım ki açılmış nasıl oldu da açıldı bilmiyorum. Bence %100 gerekmedikçe format atılmamalı format atacaksanız her riski goze almalısınız

yşm

yşm

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar flashla çözdük sorunu

Üst Alt