cihaz baska imei baska nasıl oluyo bu iş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Benim bildiğim sahte tel.lerde oluyodu.Benim Monte öyleydi sonra gittim.Şikayet ettim.Telefonun parası + 500 tl aldık. :D Yaşasın kötülük :ehe :ehe :ehe :ehe

incitemfm

incitemfm

Üye
cihaza 3310 imei si atmışlar:off:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
drıverlerı son surumlerı yukledıgımde zaten aldıgım hata yuklenıyor dıyor ama daha sonra basarısız dıyor basarısız sebebıde vırtual cd saka gıbı

- - - Eklendi - - -

neyse cıhazı toolkitle 4.0.4 yaptım butun kılıdlerıde kaldırdım suan otomatık wırelesten alıyor 4.1 i gec oldu ama oldu ayar ettı beni =))) daha onceden 4.0.2 den guncelleme yapmıodu guncel dıyodu sımdı 4.1 ı yukluyo velet :ehe
Sonunda ama hadi hayırlı olsun :d: İnceleme videosu bekliyorum PM de yazdım buradan da yazıyorum :D

Twüt

Twüt

Üye
Nexus icin 4.0.4 yok ki nasıl yüklemeyi basardin abi sormasi ayip?

Twüt

Twüt

Üye
hayir ben diyorim ki yazilim yok 4.o.4 nexus a nerden cikardi kendi mi yazdi :ah

Twüt

Twüt

Üye
Varmış da samfirmware niye yayınlamamış :ah

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
ınceleme yapamamda detaylı gorduklerım sunlar wıreless cekımı bana gore dustu sınyal gucu 4.0.2 deyken ceken yerde 4.1.1 versıyonda bazen daha az cekıyor ılgınc :hmmm

sarzı daha uzund ayanıyor bu bariz belli cıhazın ram kullanımı cok daha az

menuler daha akıcı daha hızlı cıhazda ekran kılıdında daha once 2 secenek varken 3 e cıkmıs genelde anısmasyon ve gecıslere onem verılmıs

ram hosuma gıttı daha rahatlamıs sıstem

jelly beam 4.1.1 yuklemesını gormedım onuda ben paylasırım :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ınceleme yapamamda detaylı gorduklerım sunlar wıreless cekımı bana gore dustu sınyal gucu 4.0.2 deyken ceken yerde 4.1.1 versıyonda bazen daha az cekıyor ılgınc :hmmm

sarzı daha uzund ayanıyor bu bariz belli cıhazın ram kullanımı cok daha az

menuler daha akıcı daha hızlı cıhazda ekran kılıdında daha once 2 secenek varken 3 e cıkmıs genelde anısmasyon ve gecıslere onem verılmıs

ram hosuma gıttı daha rahatlamıs sıstem

jelly beam 4.1.1 yuklemesını gormedım onuda ben paylasırım :)
Çok güzel olur abim sağolasın yazın için :) Ram ne kadar yiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt