cihaz baska imei baska nasıl oluyo bu iş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
cihaz baska imei baska nasıl oluyo bu iş ?
selam arkadaslar arkadasımın samsung nexus i9250 cıhazı var yalnız cıhazın ıcındekı ımeı ıle *#06# dekı ımeı farklı imei sorgulamaya gırınce samsung GT 3200 kayıtlı cıhaz dıyor buna ımemı cakmıslar anlamadımkı bu bı sorun cıkartırmı cıhazı guncellese vs ?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Del Rey

Del Rey

Üye
Daha önce grantiye gönderip anakart değişikliği yapılmışsa IMEI değişebilir. Daha önce benim de Samsung telefonumda başıma gelmişti.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
cıhaz daha 1 aylık tertemız ıkıncı el alınmıs telefoncudan adamı aradık bı sorun olmaz dedı kayıtlı o dedi ama arkadas guncelleme ıstıyor bende 4..0.4 var oda 4.0.4 yuklıyım dedı sonra 4.1.1 gecerım derken baktımkı ımeıler farklı nasıl guncellıycek cıhazı sımdı ımeı ya duserse pili cıkardıgında ımeı baska cunkı kayıt bıulunamadı dıyor ama 06 ıle yatıgında cıhaz kayıtlı dıyo ımeı baska cunkı odin ile atalım dedım korktu sımdı ya ımeı orjınale donerse dıye nasıl yuaparız sımdı bunu bende cıkamadım ısın ıcınden ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hayır olacağını sanmıyorum abim benimki de yurtdışı GB den ICS ye güncelledim..Kayıtlı ise ise sorun olmaz..

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Hayır olacağını sanmıyorum abim benimki de yurtdışı GB den ICS ye güncelledim..Kayıtlı ise ise sorun olmaz..
cıhaza odinşe atsam orjınal imei ye donmezmı dıyosun sen sımdı ?

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
cıhaza odinşe atsam orjınal imei ye donmezmı dıyosun sen sımdı ?
Benim ki de aynı abim..Yurtdışından aldığı için buraya gelince kayıt yaptırması gerekiyor..Pasaporta kayıtlı ise İmei değişmez..Spot telefonlarınki değişir..Benim de telefon çöktü ben de odin den flashladım her hangi bir sıkıntı yok..

TransformerS34

Üye

Benim ki de aynı abim..Yurtdışından aldığı için buraya gelince kayıt yaptırması gerekiyor..Pasaporta kayıtlı ise İmei değişmez..Spot telefonlarınki değişir..Benim de telefon çöktü ben de odin den flashladım her hangi bir sıkıntı yok..

Ne maceraydı :hmmm

• Beğen
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
hekko vırtual cd hatası neden cıkar pekı ? kıesle bıle baglanamıyorum cıhaza

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
yaw odin gormuyorkı cıhazı usb den ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu arada demek istediğim şey şu Bataryayı sökünce arkada gördüğün imei cihazın kendi imei si..Senin baktığın yani abim *#06# den baktığım kayıt edilmiş imei..Bu imei lerin değişmesinin söz konusu olması için kaçak imei yani sahte imei ile kayıt edilmesi gerekiyor..Eğer arkadaşının cihazı Türk pasaportuna uygun yöntemler ile kayıt edilmişse İmei değişmez..Çünkü artık onun imei si kayıt edilen imei dir..Değişmesi için kaçak telefon olmalı yani harçsız getirilen oriijinal aparatlarından yoksun telefoncuların 10 tl ye kayıtsız attığı imei.

saruman_me

saruman_me

Üye
büyük olasılıkla klonlanmış cihaz endişelenme kadeş çökmez vede asla kapanmaz..

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
bak sımdı ses acma kapama tusuyle guc dugmesıne bastıgında zaten otomatık gecıyor ama tık yok cıhazda

• Beğen
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
guzel kardesım bak sımdı ses acma kapama tusuyla + guc dugmesıne basınca otomatık gecmıyormu zaten downloada ? ben oyle attım kendımınkıne sorun nerde acaba anlamadımkı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
guzel kardesım bak sımdı ses acma kapama tusuyla + guc dugmesıne basınca otomatık gecmıyormu zaten downloada ? ben oyle attım kendımınkıne sorun nerde acaba anlamadımkı
Ekranda dowload çıkmadan geçmez :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
bak sımdı cıhazda 3 tane secenekl var ılk zaten ses acmakapama + guc dugmesı acılan FATBOOT ses acma kapama dugmesı ıle secenek degıstırıyosun zaten ıkıncı secenek ıse RESTARTBOOTLOADER 3 cu secenek ıse RECOVERY MODE baska secenek yokkı bu cıhazda

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bootleader kilidini kaldırmalısın..Recowery ile bir işin yok şu an :bilmm Eğer bilgisayar hala yani odin hala görmüyorsa driver eksik demektir :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
drıverlerı son surumlerı yukledıgımde zaten aldıgım hata yuklenıyor dıyor ama daha sonra basarısız dıyor basarısız sebebıde vırtual cd saka gıbı

- - - Eklendi - - -

neyse cıhazı toolkitle 4.0.4 yaptım butun kılıdlerıde kaldırdım suan otomatık wırelesten alıyor 4.1 i gec oldu ama oldu ayar ettı beni =))) daha onceden 4.0.2 den guncelleme yapmıodu guncel dıyodu sımdı 4.1 ı yukluyo velet :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt