[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Bence de daha garantili olur isim değişikliği ama oyunu yapanlar bunu gördüğünde bu seferde içeriği ile şikeyet edebilir.İsim değişikliği sadece bulmalarını zorlaştırır.Ama port olayı başka bişey bence.Burda yaptığımız amatörce birşey.Oyunun videosunu çekip videonun üzerine buton ekliyoruz.Oyunu yapanlar bu şekilde şikayet edebilir mi bilemiyorum.

Zannetmiyorum.Bu adamlar Apple değil ya.:D

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Hünkarim hep yaninzdayim ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Hünkarim hep yaninzdayim ;)

Eyvallah.:oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ne yazıkki önüne geçemediğimiz bir sorun var.Dördüncü bölümü ayrı bir swf'den çağırıyoruz.Bölüm açılıyor.Ancak telefonda bölüm "kafasına göre" davranıyor.Yani bastığınız yere gitmiyor.Nasıl yapacağımızı bulmak için birkaç yerden yardım istedim.Yardım edebilirler mi bilmiyorum...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Dördüncü bölüm tamamdır.

Symbianize

Symbianize

Üye
Eline sagliiik :)

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
dostum rar kullanma zip kullan rar özelleştirilmiş bir format hiçbir şirket rar kullanmaz kişisel bir olaydır rar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
dostum rar kullanma zip kullan rar özelleştirilmiş bir format hiçbir şirket rar kullanmaz kişisel bir olaydır rar

Bimezdimki:Dmobilden deniyim belki xploreyle yaparim.bu arada ben sirket degilim:)

- - - Eklendi - - -

partliymis simdi hatirladim.:D

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

• Beğen
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Allah Allah oyuna bak orjinalinide bilmiyorum.Ama bu oyunu bir oynayayım bakalım.Hadi kolay gelsin.Devamını yap haa öksüz bırakma bizleri :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

kadirertn

Üye
Yardım edermisiniz.... Ya oyunu açınca dosyayı açmak için yeterli hafıza yoktur hatası alıyorum..

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
eline sağlık

birde kaç bölüm olacak

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Artik yapamadigim icin 4 desem yalan olmaz.

BULENTATASEVEN

Üye
teşekkürler

Üst Alt