Başkan biz bu oyunu geliştiremezmiyiz şaka bi yana hazır 15 tatile giriyoz bişeyler yapalım demo gibi yaza kadar bişeyler yaparız yazdan sonra oyun tamamlanır ? herkezin duasını alırız
sis yapmak kolay iş yaparız ama bi sorunu var oyun tam ekran başlasa swf olduğu dahi anlaşılmaz ama senin fla dosyasına flp miydi işte her neyse ilk frameye ful ekran kodu yazman lazım dosyayı (swfyi) kendim adobe ile açmata çalıştım ama sadece 8 frame çıktı bana orjinali lazım elinde mevcut mu ki
Emegine saglık kardesim indirip deneyecegim.Bu arada kardeş biz bir ara su oyun işine girecektik kusura bakma yarım bıraktım işi sınavlar girdi araya 15 tatili gelsin elimden geldigince yardımcı olacagım kardeş saygılar
sultanım e ye attım swfyi açtım load dan oyuna girdim -new game den oyunu açmadı- oyun açıldı ileri tuşuna bastım flash hatası dedi napmalıyım. Tel nokia 500.
- - - Eklendi - - -
Çalıştırdım. Parmaklarım kırılaydı da açmaz olaydım. Bu ne :O Bende heyecanlanmistim güzel birşey diye meğer üç sahneymiş. Ama olsun gameloft a taş çıkarırsın hünkarım Konunun sabitlenmesi gerek o kadar iyi yani :P