çiğ köfte seviyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Of kızmayın ama yan dükkanım komagene:) kı bende çok sewerım gdıp gelıp bi parça alp yiyorum tabi çıft lawas bol acısos yanında ayran lannn orucum sündü gittı nese iftarda yerım artk

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
izmirde bir elazığ çiğköftecisi var adam etli yapıyo üff süper :eller: ondan da iyisini babamın bir diyarbakırlı arkadaşı her yılbaşında çiğ köfte yapıp veriyo bize :eller:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Of kızmayın ama yan dükkanım komagene:) kı bende çok sewerım gdıp gelıp bi parça alp yiyorum tabi çıft lawas bol acısos yanında ayran lannn orucum sündü gittı nese iftarda yerım artk

Niye kızalım ki ? :naughty:

Bol acısos owowow benim kafadansın :oke:

Bende acıktım :vur :vur

- - - Eklendi - - -

izmirde bir elazığ çiğköftecisi var adam etli yapıyo üff süper :eller: ondan da iyisini babamın bir diyarbakırlı arkadaşı her yılbaşında çiğ köfte yapıp veriyo bize :eller:

Ankara'dan geçerken bırakın 1 tane :eller:

pelın_

Acktm be azım sulandı walla of

codblackops2

codblackops2

Üye
tatlı tatlı yiyoruz acı acı çıkarıyoruz onu da dikkate alın :hmmm

FlaxLy

FlaxLy

Üye
tatlı tatlı yiyoruz acı acı çıkarıyoruz onu da dikkate alın :hmmm

Çok yaşadın heralde :ehe :ehe

Benim çocuklugum babamın üniversite hayatı dolayısı ile Elazığ'da geçmiştir. Orda çiğköfteyi sevmezmişim. Geçen Elazığa gittim. Sabah öğle akşam Bol acılı sos ile yedim Herhangi bir sorun yaşamadım :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
kendim yapmazsam yemem

codblackops2

codblackops2

Üye

Çok yaşadın heralde :ehe :ehe

Benim çocuklugum babamın üniversite hayatı dolayısı ile Elazığ'da geçmiştir. Orda çiğköfteyi sevmezmişim. Geçen Elazığa gittim. Sabah öğle akşam Bol acılı sos ile yedim Herhangi bir sorun yaşamadım :oke:

Malatyalıyım çiğköfte ile büyüdüm zatende ara sıra kitliyor gişeleri :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt