EneSismanoglu
Üye
Çift İşletim Sistemine Sahip Tablet Kullanıcılara Farklı Bir Deneyim Yaşatacak!
İtalyan teknoloji markası DaVinci Mobile tarafından tanıtımı yapılan Nibbia isimli tablet, çift işletim sistemi sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Android 4.0 Ice Cream ve Ubuntu 12.04 işletim sistemlerini bünyesinde barındıran tabletin teknik detayları da tatmin edici görünüyor.
10.1 Inç boyutundaki tablet 1920x1080 piksel çözünürlüğe sahip bulunuyor. Tablet, İşlemci olarak ise dört çekirdekli Exynos işlemci kullanıyor. Arka yüzünde 2 megapiksel, ön yüzünde VGA çözünürlüklü kamerasıbulunan tablet 32 GB’ lık depolama alanına sahip.
309 Avro ile piyasaya çıkacak olantabletin ne zaman raflarda yerini alacağı şuan belirsizliğini koruyor.
10.1 Inç boyutundaki tablet 1920x1080 piksel çözünürlüğe sahip bulunuyor. Tablet, İşlemci olarak ise dört çekirdekli Exynos işlemci kullanıyor. Arka yüzünde 2 megapiksel, ön yüzünde VGA çözünürlüklü kamerasıbulunan tablet 32 GB’ lık depolama alanına sahip.
309 Avro ile piyasaya çıkacak olantabletin ne zaman raflarda yerini alacağı şuan belirsizliğini koruyor.

etrafına iyi bak