Çift İşletim Sistemine Sahip Tablet Kullanıcılara Farklı Bir Deneyim Yaşatacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Çift İşletim Sistemine Sahip Tablet Kullanıcılara Farklı Bir Deneyim Yaşatacak!
İtalyan teknoloji markası DaVinci Mobile tarafından tanıtımı yapılan Nibbia isimli tablet, çift işletim sistemi sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Android 4.0 Ice Cream ve Ubuntu 12.04 işletim sistemlerini bünyesinde barındıran tabletin teknik detayları da tatmin edici görünüyor.

10.1 Inç boyutundaki tablet 1920x1080 piksel çözünürlüğe sahip
bulunuyor. Tablet, İşlemci olarak ise dört çekirdekli Exynos işlemci kullanıyor. Arka yüzünde 2 megapiksel, ön yüzünde VGA çözünürlüklü kamerasıbulunan tablet 32 GB’ lık depolama alanına sahip.

309 Avro ile piyasaya çıkacak olantabletin ne zaman raflarda yerini alacağı şuan belirsizliğini koruyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ya bizde neden boyle basit fikirleri dusunen firmalar yok? ancak beyaz esya satmayla ovunuyorlar. sanki cok satiyorlarmis gibi.

meme4

meme4

Üye
iki tane açık kaynak kodlu işletim sistemini bir araya getirmek marifet değildir.İos ve android olsa yok satar :D

lordufuk

lordufuk

Üye
ya bizde neden boyle basit fikirleri dusunen firmalar yok? ancak beyaz esya satmayla ovunuyorlar. sanki cok satiyorlarmis gibi.
Kim demiş anca beyaz eşya :) etrafına iyi bak :kop:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben 300-400 liraya tablet satan yerli firmalarimizi goremedim. beyaz esyadan kastim onceden bu isin icinde olupta simdi cekilen; vestel, arcelik gibi yerli firmalar. yerlilerden tablet isinde bir tek casper var o da yeni cikardi. 600 lira sanirsam.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Surface PRO içerisinde Windows 8 Pro ile geliyor.Yani buna isterseniz server isterseniz ubuntu kurabileceğinizi düşünüyorum.Yanılıyor muyum?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Surface PRO içerisinde Windows 8 Pro ile geliyor.Yani buna isterseniz server isterseniz ubuntu kurabileceğinizi düşünüyorum.Yanılıyor muyum?

aslinda mantik dogru da, surface e kesin bir cesit boot kilidi yapmislardir. microsoftun urunu oldugundan bence windowstan baska bisey yuklenemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt