Simmtronics’den çift SIM kartlı tablet: XPad Turbo

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Simmtronics’den çift SIM kartlı tablet: XPad Turbo


Hindistan metrajlı ünlü üretici Simmtronics, XPad Turbo isimli tablet bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Hindistan merkezli önemli tablet bilgisayarlar üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkanSimmtronics, çift SIM kart desteğini beraberinde getiren XPad Turbo’nun tanıtımını gerçekleştirdi. İlk etapta Hindistan sınırları içerisinde satışa sunulacak olan tabletin, daha sonra ise gelişme seviyesindeki ülkelere dağıtılacağı belirtiliyor.

7 inç genişliğindeki 1024 x 600 piksel dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek tablet bilgisayar, gücünü ise 1.2 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 512 Megabayt kapasitesindeki RAM bellek ve Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminden sağlayacak. Simmtronics XPad Turbo’nun ön yüzünde bulunan 0.3 Megapiksel çözünürlüğünde kamera görüntülü görüşmeler gerçekleştirmenize imkan tanıyacakken, arka yüzünde bulunan 2 MP çözünürlüğündeki kamerayla ise fotoğraf çekimi gerçekleştirmeniz sağlanacak.

4 GB kapasitesinde dahili depolama alanıyla birlikte gelen tabletin hafızası MicroSD kart yuvası ile 32 GB daha arttırıla bilinirken, tablete 8056 Hindistan Rupisi yani 275 TL’ye sahip olabileceksiniz.

Simmtronics’den çift SIM kartlı tablet: XPad Turbo
 


Üst Alt