Çift hatlı çift işlemcili samsung veya nokia modeli öneririrmisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

foe44

Üye
    Konu Sahibi
Çift hatlı çift işlemcili samsung veya nokia modeli öneririrmisiniz.
Merhaba ben çift simli çift işlemcili samsung veya nokia marka bir tlf almak istiyorum.Yani 1. hatla konuşma esnasında 2.hattan çağrı gelirse ona da cevap verebileceğim bir telefon.Samsungun sitesindeki modellerin özelliklerinde çift simlilerin tek veya çift işlemcili olduğuna dair bir bilgi yok.Diğer sitelerde de aynı modelde çelişkili bilgiler var örneğin birisi çift işlemcili diyor diğeri tek.Bana emin olan arkadaşlar model önerebilir mi acaba?

aleranol

aleranol

Üye
dostum çift işlemcili telefon yoktur çekirdekli vardır. Yani işlemcini 2 ayrı işlem merkezi olur. Bu özellik ve 2 sim hattı olan telefonlar genelde çin malıdır. Ama eğer 2 sim hattı istersen nokianın yeni modelleri vardı onlara bak. Teldfoncularda veya teknoloji mağazalarında var onlardan şimdi aklıma gelmedi :) samsungun çift hatlı telefonlarını önermem çok iyi değiller. 2 hattan gelen çağrıyı da gösteriyorlar ama biraz daha kalitesizler nokiaya göre.

Metin MF

Metin MF

Üye
yanılıyorsun çift hat destekli nokia yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi tane vardi sanki. e serisi. cift islemcili cidt simkartli hic duymadim suana kadar

aleranol

aleranol

Üye
birtane var ama aklımda değil. Sanırı tehlikeli gardaşın dediğiydi :)

foe44

Üye
    Konu Sahibi
Çift işlemci özelliği birinci hattan konuşma esnasinda diğer hattan gelen çağriyi da alabilmek.Tek işlemcide birinci hat ile konuşurken diğer hat birinci hattaki konuşma bitene kadar kapali oluyor yani biri o esnada aradimi telefon kapali uyarisi aliyor.Ben birinci hat ile konustuğum sırada ikinci hattan önemli bi çağrı geldiğinde ona dönebilmek için çift işlemcili istiyorum.Samsungun bir modeli var D880.Bu özelliklere uygun fakat artık satışta değil.

foe44

Üye
    Konu Sahibi
++++

MaxipmaN

Üye
çift işlemciyi anlamadım da çift hatlı x1-01 olması lazım

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
Çift işlemci özelliği birinci hattan konuşma esnasinda diğer hattan gelen çağriyi da alabilmek.Tek işlemcide birinci hat ile konuşurken diğer hat birinci hattaki konuşma bitene kadar kapali oluyor yani biri o esnada aradimi telefon kapali uyarisi aliyor.Ben birinci hat ile konustuğum sırada ikinci hattan önemli bi çağrı geldiğinde ona dönebilmek için çift işlemcili istiyorum.Samsungun bir modeli var D880.Bu özelliklere uygun fakat artık satışta değil.

malesef nokia çift hatlı cep telefonları için henüz böyle bir özellik yoktur. kaynak ise nokia destek hattıdır. saygılar.

q-bert

q-bert

Üye
Nokia'a da X1-01 güzel cihazdır şarjı uzun gider sesi yüksek çıkar ama özelliği pek olmayan bir cihazdır. Onun dışında
Asha 200
x2-02
c2
c2-06
de diğer çift hatlı cihazlar. çift çekirdekli diye tabir edilen cihazlar Nokia ve Samsung gibi firmalar Sar değerlerini çok yükselttiği üzere kullanamıyor.

Üst Alt