Çift ekran kartı

cep5230

Üye
    Konu Sahibi
Çift ekran kartı
arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim bnm notebookta iki ekran kartı var 1.intel 4000hd 2.amd 7670m bağımsız bellek ben amd kullanmak istiyorum ama inadına intel kullanıyor netten araştırma yaptığımda ccc ekran kartı değişimle ilgili bölümvar
ama bnm ccc de bu özellik yok bnm anladığım kadarıyla driver yüklemem gerekiyor(amd 7670m) ama bu nasıl yüklicem konusundada bir fikrim yok yardıml ütfen

Merhaba bilgisayarınızın marka ve ürün modeli nedir?
İntel Hd 4000 ekran kartı güç tasarufu için konulan işlemcinin üzerindeki bir grafik donanımıdır. Dolayısıyla ekran kartı gerektirmeyen işlemlerde bu kart devrededir. Kendisi otomatik değişir. Değişmemesinin sebebi pil üzerinden çalışması olabilir notebook pilini çıkarıp tekrar başlatın bilgisayarı öyle deneyin. Yine olmazsa masaüstünde boş alana sağ clıck ve Değiştirilebir Grafik Ayarlarından Yüksek performans seçerek harici ekran kartınıza ulaşabilirisiniz. Ekran kartı ve tüm sürücülerini satın almış olduğunuz markanın sitesinden bulabilir veya bilgisayarla gelen driver yükleme bölümünü kullanabilirsiniz.

cep5230

Üye
    Konu Sahibi

model bu kardeş snn dedeğin gibi otamatik amd devre gircrkse stres yapmıyımmı diyorsun

- - - Eklendi - - -

ben şuan pc yi şarjdayken yüksek performansta kullanıyorum oyunlarda sorun olmuyor acaba oyunlarda amd mi devreye giriyor bilemiyorum

- - - Eklendi - - -

iki driver otodan güncel bu arada ..

Evet sıkıntı yapma otomatik devreye girer. Sadece pilde çalışırsa izin vermez -aslında verir ama onay ister- İşte yoğun grafik kullanımı gerektiren işlerde kendisi girer tabi bunu manuelde yapabilirsin

cep5230

Üye
    Konu Sahibi
Evet sıkıntı yapma otomatik devreye girer. Sadece pilde çalışırsa izin vermez -aslında verir ama onay ister- İşte yoğun grafik kullanımı gerektiren işlerde kendisi girer tabi bunu manuelde yapabilirsin

o manuel ayarlar sanırım bende yok ama şöyle bişi denedim pil şarjdayken yüksek performanstı dengeliye aldım daha sonra amd cccenterdaki power playi etkinleştirdim denemek için sanırım snn dediğin gibi sağolasın kardeşim

Ne demek kardeş bişey olursa pm at