Chrome Toggle Set Edit by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye

walla hiçbişey yapmadım renk aynı hatta şimdi svg yi kontrol ettim acaba renklerimi karıştırdım paketlerken die :) ben sadece 3g widgetinin içindeki 3g yazısını ve altındaki on yazısını sildim :) oldu sana mobil data :) bende hala mavi set yüklü onun rengi dierleriyle aynı kırmızı nasıl farklı görünüyo ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

walla için gitmesin yaren dede ye de dedim enerden gayet güzel yapmış benimki onun yanında sönük kalıyo :) onda isteyin önce verdiği sözü tutsun ve ben hariç herkesle paylaşsın :) hava atıp kaçması deil. En azından ben hava olsun die eklemiyorum bu resimleri bişey paylaşıyorum ekran görüntüsü vermeye mecburum e her bi paylaşımda kimse görmesin die kendi avkonumu deiştirip duracak ta deilim yani :)

- - - Eklendi - - -

ben biraz insafsızımdır :)

gül kurusu gibi olmuş dostum tel şimdi abimde ekran görüntüsü eklerim

asigsasi

asigsasi

Üye
enerden le tanışmadık daha seninle samimiyet kurduk diye istedim el altından versen bize kimse ile paylaşmayalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
enerden le tanışmadık daha seninle samimiyet kurduk diye istedim el altından versen bize kimse ile paylaşmayalım :ehe

sen en güzeli enerden e pm at kardeş gel iki laf çatlatalım de samimiyet kur :) yoksa gerisi hayal :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja

MoLeCK

Üye
hacı temanın ve avkonun linklerini verir misn

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sanırım aynıymış diğerlerinin içinde kırmızı yazı olunca bana farklı göründü heralde

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
o arama butonu olayına el attım, yakında halledip açacam konuyu :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, najanaja ve yaren_dede
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
:vur :sarıl:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

tamam işte onun içinde 3g yazısı parlak duruyo sen ordan yanılıyosun arka fona baksana aynı :) on yazıları ve ikonlar parlak kırmızı arka fon biraz daha koyu kırmızı o yüzden istersen yaparım elbet mobil veriyi arka fonu parlak kırmızı yaparım ama çok gözünü alıyo insanın söliyim :) diğer yaptığım setlerde denemiştim yeşil ve kırmızı çok parlak duruyodu ve göz yoruyodu. bu şekilde koyu daha iyi bence ama tabi karar senin yap dersen yaparım :)

- - - Eklendi - - -

o arama butonu olayına el attım, yakında halledip açacam konuyu :D

yapma gözünü seweyim sakın aynısı deme bana :) walla yabancı sitelerde de yorumlara bakıyom herkes istiyo :) bi farklılığımız olsun dedik yaw :) umarım aynısı olmayacaktır :)

- - - Eklendi - - -

eline saglık teşekkürler

rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

tamam işte onun içinde 3g yazısı parlak duruyo sen ordan yanılıyosun arka fona baksana aynı :) on yazıları ve ikonlar parlak kırmızı arka fon biraz daha koyu kırmızı o yüzden istersen yaparım elbet mobil veriyi arka fonu parlak kırmızı yaparım ama çok gözünü alıyo insanın söliyim :) diğer yaptığım setlerde denemiştim yeşil ve kırmızı çok parlak duruyodu ve göz yoruyodu. bu şekilde koyu daha iyi bence ama tabi karar senin yap dersen yaparım :)

- - - Eklendi - - -

yapma gözünü seweyim sakın aynısı deme bana :) walla yabancı sitelerde de yorumlara bakıyom herkes istiyo :) bi farklılığımız olsun dedik yaw :) umarım aynısı olmayacaktır :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

bunların hepsinide parlak yapabiliyormusun dostum yani her rengi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
birde üsteki yorumda arkadaş sanamı istek yapmış banamı anladım

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
najanaja :D yaptım vallaha ;) herkese yok, yalnız yaren_dede ile asigsasi ;)

pm atın yaren_dede ile asigsasi, hangi iconu ve avkon2 modunu istiyorsanız onu da yollayın ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve yaren_dede
tempestshine

tempestshine

Üye
Abi dailyde duvar kağıdını istiyorlar.Haberin olsun :)

• Beğen
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
:tşk: kardeş

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
birde üsteki yorumda arkadaş sanamı istek yapmış banamı anladım

walla bilmiyom senin önizlemenin altında yazıyo ama :) hoş temalarımız aynı avkonlar farklı ben isteyiş tarzını sewmedim ondan cvp wermedim :)sen bilirsin gayrı :)

- - - Eklendi - - -

najanaja :D yaptım vallaha ;) herkese yok, yalnız yaren_dede ile asigsasi ;)

pm atın yaren_dede ile asigsasi, hangi iconu ve avkon2 modunu istiyorsanız onu da yollayın ;)

o zaman olur sakın yayınlıyım deme :) e bi göreydik küçük bi önizleme sunsaydın nasıl olmuş bakalım :)

- - - Eklendi - - -

Abi dailyde duvar kağıdını istiyorlar.Haberin olsun :)

gördüm kardeşim :) boşwer arasın bulsun onlarda her paylşımda resim istiyolar biz resim mi paylaşıyoz widget mi anlamadım :) senin kafayıda yormuşlar bakıyom her msj da avkon istiyolar :) bence konu açtığın zaman bide not düş sakın avkon istemeyin ekran bana ait deil die :) son cümleni sewdim lütfen avkon2 yi sormayın demişsin adamlara fırça çeker gibi :kop2: bari deseydin bana ait deil paylaşamam :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

bunların hepsinide parlak yapabiliyormusun dostum yani her rengi

elbette istediğim bütün renklerde yaparım sadece bu deil bütün widgetlerde her türlü renkleriyle oynarım o kolay sorun deil eğer warsa istediğin farklı bi renk burdan bak rengi söle bana o renkte çıkarayım sorun deil :oke:

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye

o zaman olur sakın yayınlıyım deme :) e bi göreydik küçük bi önizleme sunsaydın nasıl olmuş bakalım :)

Bahadır la İsa göndersin caps i, benim telefon allak bullak şimdi. fp2 kurdum, pişman oldum vallaha :vur cfw çıkınca yaparık caps ;)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bahadır la İsa göndersin caps i, benim telefon allak bullak şimdi. fp2 kurdum, pişman oldum vallaha :vur cfw çıkınca yaparık caps ;)

onlar hala görmedi heralde senin msj ı :) iyide illa telefondan örnek vermene gerek yok ki svg ikonu png ye dönüştür png resim olarak sadece ikonu ekle ben öle demek istemiştim göster die :) yada yaren dede yi bekleyelim o önizleme sunsun bizlere :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye

onlar hala görmedi heralde senin msj ı :) iyide illa telefondan örnek vermene gerek yok ki svg ikonu png ye dönüştür png resim olarak sadece ikonu ekle ben öle demek istemiştim göster die :) yada yaren dede yi bekleyelim o önizleme sunsun bizlere :)

yaren_dede paylaşacaktı işi var heralde :) onun arama butonu bu :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...