Yardım chrome kurulmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
chrome kurulmuyor
format atmadan önce pc de crome kullanıyordum. Format attıktan sonra sistem gereksinimlerini karşılanmadığı için kurulmuyor hatasını alır oldum.xp servis pack 3 kurulu pc de sistem özellikleri ise AMD 2500 işlemci 700 küsür ram 40 gb fazla boş alan 128 mb ge force 4 ekran kartı sizce neden bu hatayooı veriyor

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Tavsiyem bu sisteme chrome kurma, chrome sistemini fazla yorar. Firefox ya da opera kullan, onlar daha stabil. Bir de bu tarayıcılara adblock indir, reklamsız sorunsuz kullanırsın :oke:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
usta window 7 kursana xp öldü artık çok sorunlu

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
007wolverine

007wolverine

Üye
format atmadan x86 kullanıyor olabilirsin.format attıktan sonra 64-bit yüklemislerdir onun için uyusmazlik yapiyor olabilir.

tdd46

tdd46

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu sıstem win 7 de çok ağır oluyor . Formatı temiz attım formatta sorun yok .64 bıt de degıl .nasılsa anlamadım işe yeri bilgisayarı format da atamıyorum şimdi ortada kaldık . Sistem donanımsal nasıl yetmez anlamıyorum
Tavsiyem bu sisteme chrome kurma, chrome sistemini fazla yorar. Firefox ya da opera kullan, onlar daha stabil. Bir de bu tarayıcılara adblock indir, reklamsız sorunsuz kullanırsın :oke:
Sorun yok format atmadan önce cokta rahat kullanıyordum
usta window 7 kursana xp öldü artık çok sorunlu
Win 7 di çok kasıyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
home premium kurman lazımdı ney kurdun önceden