Chorome To Phone (Google Inc.) Nedir Ne değildir Apk Ve Google Chorome eklentisi ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Chorome To Phone (Google Inc.) Nedir Ne değildir Apk Ve Google Chorome eklentisi ile karşınızda
Merhaba bu eklenti google chorome ve android telefonunuz için özel bir uygulama uzun zamandırda kullanmaktayım
ilk olarak örnek vermek isterim
şimdi siz bir sitede bir fotoğraf gördünüz onu telefonunuzun web tarayıcısından bulmak istiyorsunuz diyelim şimdi
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bunu web tarayıcınıza yazmanıza artık gerek yok !
Çünki alttaki eklenti sayesinde bulundugunuz sayfayı tek tıkla android telefonunuz ile görebilirsiniz
İlk olarak apk yı kurduktan sonra karşımıza ne çıkarsa next diyoruz en sonda finish yazıyor ona da dokunuyoruz

sonra google chorome tarayıcısını açıp bu eklentiyi pcnize kuruyorsunuz : bunu yaptıktan sonra üstte ayarlar'ın yanında bir ikon geliyor
Önizleme:

Yuvarlak içindeki resme tıklıyoruz ve sing in diyoruz telefonunuzla eşleştirdiğiniz e mail adresi olabilir (android markette kullandığınız e posta olur)
Daha sonra giriş yaptıktan snra herangi bir uzun linkli sayfaya gidip o sim geye dokunun aradan 2 saniye sonra telefonunuzun web tarayıcısı otomatik açılıp o siteye gidecektir :)

Hiçbir şekilde alıntı değildir yaygınlaşması için konu açıp detaylı bir şekilde anlatmak istedim yorumlarınızı ok görmessiniz diye umuyorum inşallah bir fayadm olmuştur
Saat 02:44 ben bu satte size konu açıyorsam siznde bana geri dönüş olarak teşekkür etmenizi istiyorum hoşçakalın.

Telefonunuz için APK:

• Beğen
Tepkiler: mehmetgoklu ve cakal263

yokki007

Üye
eyvallah da internete bağlı mı olması gerekiyor telin pc den linkin ekrana düşmesi için ?

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
aynen dostum

hacker80

Üye
kurulucak olan apk nerede...

onurgunay35

onurgunay35