ChavRash haddini bil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
Gösteri yapmak bazen ise yaramaz iyi bakin gencler :D

greenmile

greenmile

Üye
bi kere konun yeri burası değil başlık ise tam bir fiyasko üye hakkında şikayetiniz varsa admine,adminden şikayetiniz varsa site sahibi Ozan'a iletirsiniz.Burdan hiç bişey çıkmaz,ayrıca Hasan'ın nasıl biri olduğunu biliyoruz.Beni zamanında cezalandıran tek admindir kendisi ama adaletine şüphem yoktur

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Şehriyar

debug06

Üye
    Konu Sahibi
uyarmak sanamı düştü en başında o admin arkadası protesto ediyorum dedim.
adamın biri anna çıktı diye sahte bi konu açtı millet çıldırdı hatta bazıları kimse böyle konular açıp anasına sövdürmesin yazdı.

adamlar o anda konuyu acanı banlayacaklar.ve konuyu silecekler.olay bu.
kimse kimseye durup dururken lavuk demez.
ben bu siteye ve uyelerine guvenip gecenin bi körü anna çıkmış diye vakit harcamışım.
yazık değilmi bana benim gibi insanlara lavuk demişim çokmu.

nakres_38

nakres_38

Üye

Suçluysam engellesin kardeşim ben senin gibi küfür etmiyorum sana insan gibi tavsiyede bulunuyorum.. böyle bir yaklaşımla ne sanal dünyada ne de gerçek hayatta hiçbir yere varamazsın.

bana bak çıldırtma insanı ben kimseye küfür etmedim. işte senin kaybettiğin yer burası. daha konuy bilmiyorsun.. git küfürümü bul kimin anasına avradına şahsına herhangi bişeyine küfür etmişim. ?

fasilyeee

Üye
biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....

arkadaş o kelime argodur ve karşındaki kişi işi gücü yok google den anlamına mı bakacak şöyle düşün adam öküz gibi dersin adam öküz gibi güçlüyüm anlar diğeri ise sen bana öküz mü diyorsun der. ayrıca da lavuk boş konuşan anlamına geliyorsa kişiye boş konuşuyorsun deyipte neden polemik oluşturuyorsun ki sen başkasına hakaret etmişsin burda hatalısın ama admin seni hatalı banlamıştır yada doğrudur o ayrı konu aranızda halledin ama sen çıkıpta lavuk dedim bu nedenle banlandım dersen kimse sana hak vermez sonuçta kahve arkadaşların yahut sokak arkadaşlarınla konuşmuyorsun burda karşındakini tanımıyorsun ki adama lavuk diyorsun ayrıca o mesajı okudum bildiğin adam la alay etmişsin burda sabaha kadar konuyu devam ettir yine de haksızsın admin doğru olanı yapmış tebrik ediyorum ayrıca da admin hemşerim olur :) şaka tabi ki admin yahut normal üye fark etmez sen hatalısın arkadaş....

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
uyarmak sanamı düştü en başında o admin arkadası protesto ediyorum dedim.
adamın biri anna çıktı diye sahte bi konu açtı millet çıldırdı hatta bazıları kimse böyle konular açıp anasına sövdürmesin yazdı.

adamlar o anda konuyu acanı banlayacaklar.ve konuyu silecekler.olay bu.
kimse kimseye durup dururken lavuk demez.
ben bu siteye ve uyelerine guvenip gecenin bi körü anna çıkmış diye vakit harcamışım.
yazık değilmi bana benim gibi insanlara lavuk demişim çokmu.
Arkadaşım adamlar robot değil !

[alikan]

[alikan]

Üye
Neyini uzatıyorsunuz hala anlamıyorum amdinLer konu kilitlense de olay özelden halledilse. Bizde burada rahatsız olmasak.?

debug06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş o kelime argodur ve karşındaki kişi işi gücü yok google den anlamına mı bakacak şöyle düşün adam öküz gibi dersin adam öküz gibi güçlüyüm anlar diğeri ise sen bana öküz mü diyorsun der. ayrıca da lavuk boş konuşan anlamına geliyorsa kişiye boş konuşuyorsun deyipte neden polemik oluşturuyorsun ki sen başkasına hakaret etmişsin burda hatalısın ama admin seni hatalı banlamıştır yada doğrudur o ayrı konu aranızda halledin ama sen çıkıpta lavuk dedim bu nedenle banlandım dersen kimse sana hak vermez sonuçta kahve arkadaşların yahut sokak arkadaşlarınla konuşmuyorsun burda karşındakini tanımıyorsun ki adama lavuk diyorsun ayrıca o mesajı okudum bildiğin adam la alay etmişsin burda sabaha kadar konuyu devam ettir yine de haksızsın admin doğru olanı yapmış tebrik ediyorum ayrıca da admin hemşerim olur :) şaka tabi ki admin yahut normal üye fark etmez sen hatalısın arkadaş....

lan lavuuuk sanamı düştü hatalı yada hatasız olduğum haaa sanamı düştü

----------Eklendi @ 22:06:15 ---------- Yazıldı @ 22:04:56 ----------

[alikan];3823647' Alıntı:
Neyini uzatıyorsunuz hala anlamıyorum amdinLer konu kilitlense de olay özelden halledilse. Bizde burada rahatsız olmasak.?

ya bilader sanada zorla bu konuyamı gir diyolar güldürmeyin konuyu kapayın arkadaş rahatlasın rahatlatın arkadası lütfen

bodmeirel

Üye
Her ne kadar sözlük anlamlarıyla insanlar kendini temize cekmeye calıssada kimse artniyet olmadan başka birine "lavuk" demez. sokak ağzı ile konusup sonra entellektüel maskelerle millete cahil muamelesi etmenin manası yok. Herkes hata yapabilir ama kişi hatasını kabul etmemekle kalmayıp bir de başkasını hatalı göstermeye calışıyorsa bir suçluluk psikolojisi belirtisi olur bu .ufak bir olayı karakter savaşına döndürmenin manası yok arkadaşlar. Bazı sözleri söylemeden önce biraz düşünebilsek sonrasında fazlaca kıvırma zahmetine girmezdik. Hepimiz insanız sonucta unutulagelen onca haksızlık varken boş şeylerle ugraşmayalım, kücük tatsızlıkları uzatmanın zararı olur faydası olmaz kimseye. Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve ChavRash
nakres_38

nakres_38

Üye
lan lavuuuk sanamı düştü hatalı yada hatasız olduğum haaa sanamı düştü

kardeşim yapma haklıyken haksız olma .. işte böyle üstüne gelirler sonra lavuk dedin die seni banlarlar. .. konuyu uzatmıycam..

o admin benim hakkımı yedi 7 gün boyunca beni haksız banladı.. özür dilesin..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Mau5Trap, 'Şeref' ve greenmile
Ozan

Ozan

Admin
Lavuk kelimesini gereksiz konuşan kişi anlamında söylemediğiniz çok açık, bu tip kelime oyunlarıyla haksızken haklı duruma düşmeye çalışmanıza anlam veremiyorum. Biz bu sitede yıllardır lavuk diyen her üyeyi hakaret etti diye banladık bunun istisnası siz olamazsınız, acaba gereksiz konusan kisi mi demek istedi diye düşünecek bir hal yok. Gerçek hayatta da biri size lavuk dedi mi iyi anlamda söylemiş olabilir mi seklinde düşünmeyeceginiz gibi, biz de burada düşünemeyiz

Ayrıca yazdıgınız diğer mesajlar da, mahalle ağzına yakın yazılmıs ve düzgün bulmadıgım kelimeler içeriyor kısacası cezanız yerindedir ve olaya karısan ve sizin sitem ettiginiz kisiler de uyarılar / cezalar almıslardır. Biz sizi de diğer tarafı da tanımayız ne görürsek sadece nick üzerine tıklar işlem yaparız yani adam seçiliyor modlarına hiç girmenin anlamı yok bu sitede 2.5 milyon üyeden üye seçemeyiz .

Hasan (Chavrash) ile ilgili bu konuda baska sikayeti olan üyeler de, bana özelden ulasabilir .

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...