bıde su sıtede üyelık silimi olmadıgı halde
üyelıgımı sil polemıgı varya
madem öyle neden hala onlıne takılıyosun o da ayrı bır konu
neyse.d
bakmaya devam et sen
lavuğun türkçe karşılığına ne gerek var anlamadım ki bildiğin hakaret etmişsin ve pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsun ayrıca da admin yada sade üye ne farkeder ki bi insana o kelime kullanılır mı ??? senin ki yaman hırsız misali hem hakaret hemde üste çık olmaz böyle düşünce hatalısın ve hatanında farkında değilsin...
ya bakıyorumda hepiniz sanki konunun ne olduğunu biliyo gibi yazmışsınız.
Ben burdaki bi admine lavuk demedim.
kendini bilmez biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim.
adminde beni hakaret ettim diye banladı.
lavuk demek gereksiz konuşan kişi demek....
kimseyede bu konuya zorla yazsın diye uğraşmadım.bu admin arkadaş beni haksız yere banladı protesto ediyorum.
bana akıl verenler kusura bakmayında sizene....çokda umranda artık burası
İt iti ısırmaz derken ? Sirkaaaan,çok ayıpyetkililer kimse böyle modlara ceza vermeleri gerekir.. üyeyi banlamakla bu işler olmaz. allah biliyor kimse bilmesede..
it iti ısırmaz hesabına yatmasınlarda . bikerede kim haklıysa ona göre muamele etsinler..
ChavRash işini iyi yapmasa admin olmazdı, ayrıca admin dediğin kişi ChavRash gibi olur tek kelime ile, neredeyse her atılan mesajı bile okuyor. Ayrıca sen bu şekilde kimseye bir şey söyleyemezsin. Madem silinmiyor hesabın, çık bir daha girme, ne fark eder, silinmediği sürece forumda takılmaya devam mı edeceksin sanki.
ChavRash işini iyi yapmasa admin olmazdı, ayrıca admin dediğin kişi ChavRash gibi olur tek kelime ile, neredeyse her atılan mesajı bile okuyor. Ayrıca sen bu şekilde kimseye bir şey söyleyemezsin. Madem silinmiyor hesabın, çık bir daha girme, ne fark eder, silinmediği sürece forumda takılmaya devam mı edeceksin sanki.
biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....
O halde bir konu acarsın ve dersin ki..Bana karşı bır hakarette bulunuldu,ben de bu hakarete lavuk kelimesıyle bır karsılık verdım.Sonuc olarak da banlandım.biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....
İt iti ısırmaz derken ? Sirkaaaan,çok ayıp
konuyu açan kreşte okuyorOkullar açılsada bir rahatlasak.