ChavRash haddini bil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
site admini zaten ha ona demişsin o ha maxicepe

nakres_38

nakres_38

Üye
yetkililer kimse böyle modlara ceza vermeleri gerekir.. üyeyi banlamakla bu işler olmaz. allah biliyor kimse bilmesede..
it iti ısırmaz hesabına yatmasınlarda . bikerede kim haklıysa ona göre muamele etsinler..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bıde su sıtede üyelık silimi olmadıgı halde
üyelıgımı sil polemıgı varya
madem öyle neden hala onlıne takılıyosun o da ayrı bır konu
neyse.d

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
nakres_38

nakres_38

Üye
bıde su sıtede üyelık silimi olmadıgı halde
üyelıgımı sil polemıgı varya
madem öyle neden hala onlıne takılıyosun o da ayrı bır konu
neyse.d

bakıyorum silecekmi silmeyecekmi. ben kişinin kalitesini tartıyorum .. seni ilgi yaparmı ?

üyelik silimi niye yokmuş.. banlamayı biliyor ya.. üyeliğimide silsin işte çok mu zor..

anılbaran

anılbaran

Üye
:nono::kotu::dry::off:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bakmaya devam et sen

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

debug06

Üye
    Konu Sahibi
ya bakıyorumda hepiniz sanki konunun ne olduğunu biliyo gibi yazmışsınız.
Ben burdaki bi admine lavuk demedim.
kendini bilmez biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim.
adminde beni hakaret ettim diye banladı.

lavuk demek gereksiz konuşan kişi demek....
kimseyede bu konuya zorla yazsın diye uğraşmadım.bu admin arkadaş beni haksız yere banladı protesto ediyorum.
bana akıl verenler kusura bakmayında sizene....çokda umranda artık burası

Dampierre

Dampierre

Üye
ChavRash işini iyi yapmasa admin olmazdı, ayrıca admin dediğin kişi ChavRash gibi olur tek kelime ile, neredeyse her atılan mesajı bile okuyor. Ayrıca sen bu şekilde kimseye bir şey söyleyemezsin. Madem silinmiyor hesabın, çık bir daha girme, ne fark eder, silinmediği sürece forumda takılmaya devam mı edeceksin sanki.

debug06

Üye
    Konu Sahibi
lavuğun türkçe karşılığına ne gerek var anlamadım ki bildiğin hakaret etmişsin ve pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsun ayrıca da admin yada sade üye ne farkeder ki bi insana o kelime kullanılır mı ??? senin ki yaman hırsız misali hem hakaret hemde üste çık olmaz böyle düşünce hatalısın ve hatanında farkında değilsin...

biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....

nakres_38

nakres_38

Üye
ya bakıyorumda hepiniz sanki konunun ne olduğunu biliyo gibi yazmışsınız.
Ben burdaki bi admine lavuk demedim.
kendini bilmez biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim.
adminde beni hakaret ettim diye banladı.

lavuk demek gereksiz konuşan kişi demek....
kimseyede bu konuya zorla yazsın diye uğraşmadım.bu admin arkadaş beni haksız yere banladı protesto ediyorum.
bana akıl verenler kusura bakmayında sizene....çokda umranda artık burası

sonuna kadar destekliyorum... benide haksız yere banladı bu admin.. bende protestone katılıyorum..
hiç kimse bu admine bana yaptığından ötürü haklı diyemez.. vallahi billahi beni haksız yere engelledi. hakkımda haramdır bu admine.. !!

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
yetkililer kimse böyle modlara ceza vermeleri gerekir.. üyeyi banlamakla bu işler olmaz. allah biliyor kimse bilmesede..
it iti ısırmaz hesabına yatmasınlarda . bikerede kim haklıysa ona göre muamele etsinler..
İt iti ısırmaz derken ? Sirkaaaan,çok ayıp

debug06

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash işini iyi yapmasa admin olmazdı, ayrıca admin dediğin kişi ChavRash gibi olur tek kelime ile, neredeyse her atılan mesajı bile okuyor. Ayrıca sen bu şekilde kimseye bir şey söyleyemezsin. Madem silinmiyor hesabın, çık bir daha girme, ne fark eder, silinmediği sürece forumda takılmaya devam mı edeceksin sanki.

bundan sanane ben o arkadaşı protesto ediyorum sananee

nakres_38

nakres_38

Üye

senin gibi adminlere yağcılık yapacak kişiler her forumdan çıkmasa olmaz zaten..
konuyu bilmeden haklı haksız kim bilmeden. damdan düşme insanlar her forumda bulunur zaten.. yani senin bi suçun yok. senden heryerde var ;)

greenmile

greenmile

Üye
biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....

küfür eden banlamıştır herhalde ama lavuğun halk dilindeki anlamı da hoş bir kelime değil

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O halde bir konu acarsın ve dersin ki..Bana karşı bır hakarette bulunuldu,ben de bu hakarete lavuk kelimesıyle bır karsılık verdım.Sonuc olarak da banlandım.
Lavuk kelimesinin ne anlama geldiğinin bi önemi yok.Hakaret babında söylenmişse bitmiştir.

debug06

Üye
    Konu Sahibi
BEN (KONUDA GECEN SÖZLER) : kardeşi keyifli keyifli eğleniyoruz sinirden lavuğun biri tr anna cıktı diye konu acıyo sövdürüyo kendine
ÖZEL MESAJ BEN ben kimseye hakaret etmedim............
ÖZEL MESAJ ADMİN : Mesajda lavuk yazıyor farkında değilsiniz sanırım? Bir kişiye gereksiz konuşuyorsun demek hakaret değil yani?

BEN ÖZEL MESAJ :lavuk sözlük anlamı olarak ''gereksiz konuşan kimse'' demektir.bu bir hakaret niteliği taşımayan yerinde bir sözcüktür..
kaynak:

BİRİNE LAVUK DEMEKTEN DEĞİL GEREKSİZ KONUŞUYOSUN DEMEKTEN BANLANMIŞIM İŞE BAKARMISINIZ.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...