ChavRash haddini bil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnsanlarla konuşmayı bilmiyosu ama burda adminsin

lavugun türkçe karşılığını bilmeyen hakaret sanan ey cahil bir daha bana yazma beni bu lanet siteden sil git dedim sana......

Üyeye 'lavuk' diye değil de, direk 'gereksiz konuşma' yazsaydınız yine uyarı puanı alacaktınız. Forum kurallarında tartışma çıkartabilecek mesaj yazmanın yasak olduğu belirtiliyor, onun yanında kimi kategorilerin de kendine özgü kuralları var ve bunların birçoğunda da bu kural hatırlatılıyor üyelere. Hâl böyle olunca, sizin 'gereksiz konuşma' dediğiniz üye size daha ters cevap verip olayı daha ağır bir tartışmaya çekecekti.

Siz bunları okumadıysanız bu kurallar uygulanmayacak diye bir şey yok!

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...22-08-2011-de-ovide-9-536123.html#post3765236

Yukarıda üyenin size küfür ettiğini yazmışsınız ama konuda küfür falan yok, mesajınız direk konuyu açan üyeye ve hakaret niteliğinde. Üyelere karşı haklı çıkmak için başka başka bahaneler türetmenin gereği yok.

bu sitede bir çok kişi beni tanır.. bu ChavRash denilen terbiyesiz beni haksız yere banladı ve açmış olduğum konumu sildi..
madem birşey yapmak istiyorsa hakkıyla yapsin. bu yazımdan dolayı beni ebediyen silsin.. üyeliğimin silinmesini istiyorum.
ben böyle şeylere asla tahammul edemem.. bunun gibi modlar olduğu sürece böyle huzursuzluklar hep var olacaktır..

icrat yapsın .. yapana engel olmasın. terbiyesiz..

Ne terbiyesizliğimi gördünüz de böyle itham ediyorsunuz anlamadım? Forumdan uzaklaşmanıza neden olan mesajları ve bu mesajların içindeki hakaret niteliğindeki cümlelerinizi kırmızı ile belirledim. Size gelen ceza bildiriminde farklı bir mesajın alıntılanmış olması, sadece o mesajdan dolayı ceza aldığınız anlamına gelmez.

Konunuzun silinmesi sebebi ise, e-posta adresi paylaşımı yaparak destek vermenin yasak olmasıdır. Tek size uygulanan bir eylem değil bu.

Buyrun mesajlarınız:

işin sırrını vermekle yapılacak bir şey deil.
sen çok zeki olduğunu sanıyorsun ma sadece sanıyorsun..

iyi senin tv bozulsun tamircinin yapabileceğini bil. deki işin sırrını verde bizde yapak. oldu canım başka ne istersin ekmek arası köftede versinlermi yanına...
ben başlığımı atmışım olurda gerçekten darda kalan olursa anlaşır işimizi yaparık . kimseyi ırgalamaz.
kimsenin zoruna gitmesine gerek yok. herkesin bir uzmanlık alanı vardır. ben senin işine karışıyormuyum. dilediğini yap yeryüzünde bananeki.. ;)
balık tutmayı öğretirse balıkcı ne boq.yesin.D
işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum..
ayrıca mahir usta ben inatlaşmıyorum sana 50 kere söyledim. bu HDD işinde kesin birşey yoktur aslında. herşey yolunda gibi görünürken HDDyi kaybedebilirsin.. lg hakkında fiyat veririm. kp 500' 501 entegre 15 tl.. misal
ama hdd işi böyle deil. ölmek üzere olan bi hdd yi kurtarmak için parçalar değişip başka başka işlemler yapılabilir. o yüzden fiyat vermek zordur.

batfactor yemiş artık işlevliğini komple kaybetmiş ama ölmemiş bir HDD yi sıfır gibi yapabilirim. bunda kesin iddalıyım buna

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap, 'Şeref', bodmeirel ve 3 diğerleri

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Sakin olun

debug06

Üye
    Konu Sahibi
lavuğun türkçe karşılığına ne gerek var anlamadım ki bildiğin hakaret etmişsin ve pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsun ayrıca da admin yada sade üye ne farkeder ki bi insana o kelime kullanılır mı ??? Senin ki yaman hırsız misali hem hakaret hemde üste çık olmaz böyle düşünce hatalısın ve hatanında farkında değilsin...

lavuk demek hakaret değildir.
Tek bir anlamı vardır boş konuşan kişi dalkavuktan gelir.
Azıcık kitap okuyun hiç olmazsa google dan bakın cahiller

nakres_38

nakres_38

Üye
chavrash karşıdaki insanlarda buna benzer ufak tefek kelimeler bana karşı hep kullandılar.. bunlara hakaret diyemessin sen..
bunlardan daha fazla onlar bana hakaret ettiler aşşağıladılar .. msn adresimi sil konumu tekrar aktif yap.. insanlar girip okusun neler olmuş bitmiş.. böyle ortadan bulup bulup buralara koyma..

yapabiliyorsan aç konumu. sil msn adresimi hadi !!

debug06

Üye
    Konu Sahibi

üyeye 'lavuk' diye değil de, direk 'gereksiz konuşma' yazsaydınız yine uyarı puanı alacaktınız. Forum kurallarında tartışma çıkartabilecek mesaj yazmanın yasak olduğu belirtiliyor, onun yanında kimi kategorilerin de kendine özgü kuralları var ve bunların birçoğunda da bu kural hatırlatılıyor üyelere. Hâl böyle olunca, sizin 'gereksiz konuşma' dediğiniz üye size daha ters cevap verip olayı daha ağır bir tartışmaya çekecekti.

Siz bunları okumadıysanız bu kurallar uygulanmayacak diye bir şey yok!

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...22-08-2011-de-ovide-9-536123.html#post3765236

yukarıda üyenin size küfür ettiğini yazmışsınız ama konuda küfür falan yok, mesajınız direk konuyu açan üyeye ve hakaret niteliğinde. üyelere karşı haklı çıkmak için başka başka bahaneler türetmenin gereği yok.

Ne terbiyesizliğimi gördünüz de böyle itham ediyorsunuz anlamadım? Forumdan uzaklaşmanıza neden olan mesajları ve bu mesajların içindeki hakaret niteliğindeki cümlelerinizi kırmızı ile belirledim. Size gelen ceza bildiriminde farklı bir mesajın alıntılanmış olması, sadece o mesajdan dolayı ceza aldığınız anlamına gelmez.

Konunuzun silinmesi sebebi ise, e-posta adresi paylaşımı yaparak destek vermenin yasak olmasıdır. Tek size uygulanan bir eylem değil bu.

Buyrun mesajlarınız:

senin burda yapacağın beni banlamak değil uyumayıp o gereksiz sahte konuyu silmek ti ama işini bilmediğin için...

Her yere taşıyorum bu olayı reklamın kötüsü olmaz demi.

----------Eklendi @ 21:44:47 ---------- Yazıldı @ 21:42:55 ----------

chavrash karşıdaki insanlarda buna benzer ufak tefek kelimeler bana karşı hep kullandılar.. Bunlara hakaret diyemessin sen..
Bunlardan daha fazla onlar bana hakaret ettiler aşşağıladılar .. Msn adresimi sil konumu tekrar aktif yap.. Insanlar girip okusun neler olmuş bitmiş.. Böyle ortadan bulup bulup buralara koyma..

Yapabiliyorsan aç konumu. Sil msn adresimi hadi !!

ya kardeşim adam lavuk ne demek onu bile bilmiyosa bu teknoloji sitesinde ne işi var
dalkavuk türk edebiyatında vardır argo bile değildir.

M & M

Üye
ChavRash sanki kendinden emin değilmiş gibi geldi bana. Olur ya hatasız kul olmazı oynuyor sanırım şuan. Madem eminsin olaylardan, bu konu da sana hakaret sayılmaz mı ? Kilitlesene konuyu ? Banlasana adamı ?

Bana da haksız geldi.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....

sana küfür ettilerse şikayet butonu var kardeşim onu kullan. Eminim o küfür eden kişi de cezalandırılmıştır.

Adminimizin yönetimindeki adaletinden hiçbi kuşkun olmasın emin ol işini iyi yapıyor. Bak 2-3 gün hasta oldu kendisi yokluğu hemen anlaşıldı. Burda haddini bilmesi gereken biri varsa o da sensin.

Ben bu forum açıldığından beri üyeyim buraya bakma 2007 yazdığına öncedende üyeliğim vardı. Şimdiye kadar ne ağzımı bozdum ne saygısızlık ettim. Böyle olunca da değil banlanmak uyarı bile almadım..

Adam ol, haddini bil, ağzını topla kimse sana bişi yapmaz burda. Ama böyle devam edersen :bye2:

debug06

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu arada adam bana küfür etti bu bir
ben kimseye msn adresi felan vermedin sen iyimisin

nakres_38

nakres_38

Üye
ChavRash sanki kendinden emin değilmiş gibi geldi bana. Olur ya hatasız kul olmazı oynuyor sanırım şuan. Madem eminsin olaylardan, bu konu da sana hakaret sayılmaz mı ? Kilitlesene konuyu ? Banlasana adamı ?

Bana da haksız geldi.

bak topram gidin araştırın benim konumu ChavRash açsın herkez girip okusun neler yazılmış kimler haklı..

o adam lavuk dediyse banlanması gerekmez uyarırsın o mesajı editlersin.. ban alacak kadar kötü bişey yok ortada..

bence işini tam yapmıyor.. ;)

debug06

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3]

sana küfür ettilerse şikayet butonu var kardeşim onu kullan. Eminim o küfür eden kişi de cezalandırılmıştır.

Adminimizin yönetimindeki adaletinden hiçbi kuşkun olmasın emin ol işini iyi yapıyor. Bak 2-3 gün hasta oldu kendisi yokluğu hemen anlaşıldı. Burda haddini bilmesi gereken biri varsa o da sensin.

Ben bu forum açıldığından beri üyeyim buraya bakma 2007 yazdığına öncedende üyeliğim vardı. şimdiye kadar ne ağzımı bozdum ne saygısızlık ettim. Böyle olunca da değil banlanmak uyarı bile almadım..

Adam ol, haddini bil, ağzını topla kimse sana bişi yapmaz burda. Ama böyle devam edersen :bye2:
[/sıze]

haddimi bildirecek kişi sen değilsin.
Bak forum kurallarına göre tartılma çıkardın
ben protesto ediyorum işine gelir yada gelmez sananeeee

greenmile

greenmile

Üye
herkesi banla olay kapansın Hasan niye uğraşıyoruz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
chavrash karşıdaki insanlarda buna benzer ufak tefek kelimeler bana karşı hep kullandılar.. bunlara hakaret diyemessin sen..
bunlardan daha fazla onlar bana hakaret ettiler aşşağıladılar .. msn adresimi sil konumu tekrar aktif yap.. insanlar girip okusun neler olmuş bitmiş.. böyle ortadan bulup bulup buralara koyma..
yapabiliyorsan aç konumu. sil msn adresimi hadi !!

Onlara da uyarı puanı verdim zaten, vermediğimi nerden biliyorsunuz?

Mesajları ortadan getirdiğim falan yok, konuda bu tarz ağır hakaret kullanan bir siz varsınız;

senin burda yapacağın beni banlamak değil uyumayıp o gereksiz sahte konuyu silmek ti ama işini bilmediğin için...

Her yere taşıyorum bu olayı reklamın kötüsü olmaz demi.

----------Eklendi @ 21:44:47 ---------- Yazıldı @ 21:42:55 ----------

ya kardeşim adam lavuk ne demek onu bile bilmiyosa bu teknoloji sitesinde ne işi var
dalkavuk türk edebiyatında vardır argo bile değildir.

Arkadaşım, senin bir ithamını üye tartışma sebebi olarak görüyorsa bunu yazamazsın! Etimolojik incelemeye göre mi davranacağız arkadaşım nedir? Öyleyse pezeve-nkler, gavatlar hava da uçuşsun; bu mu yani?!

İstediğiniz yere taşıyabilirsiniz konuyu, biri size çıkıp pezeven-k derse rahatsız olmayın ama.

herkesi banla olay kapansın Hasan niye uğraşıyoruz

Aslına bakılırsa banlanmaları gerekiyor, biri 'cahil' dedi, diğeri de 'terbiyesiz' diyerek hakaret etti bir yerde. Ama konu benim hakkımda bir şikayet niteliğinde bu yüzden Ozan'ın ilgilenmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve greenmile
nakres_38

nakres_38

Üye
sehriyar

bunca zaman ban yemedin ama bizim banlanış sebebimize göre şu anda seninde ban yemen gerekiyor.. adam ol diyemessin sen kimseye .. ayrıca terbiye vermek sanamı düştü.. he . hadi yağ yaktığın admin seni gayırmasında engellesin..

debug06

Üye
    Konu Sahibi
valla zaten ben sizi gözden çıkardım adamın özeline yaz herkesi banla diye buraya değil.
banlasan ne olacak zaten istediğim bu herkesi banlaymış çocuk yok... sizin karşınızda....

----------Eklendi @ 21:54:35 ---------- Yazıldı @ 21:52:59 ----------

Onlara da uyarı puanı verdim zaten, vermediğimi nerden biliyorsunuz?

Mesajları ortadan getirdiğim falan yok, konuda bu tarz ağır hakaret kullanan bir siz varsınız;

Arkadaşım, senin bir ithamını üye tartışma sebebi olarak görüyorsa bunu yazamazsın! Etimolojik incelemeye göre mi davranacağız arkadaşım nedir? Öyleyse pezeve-nkler, gavatlar hava da uçuşsun; bu mu yani?!

İstediğiniz yere taşıyabilirsiniz konuyu, biri size çıkıp pezeven-k derse rahatsız olmayın ama.

bana biri o kelimeleri derse zaten gereğini yapacak kapasiteyeyim ama lavuk derse gülerim adama bakarım lafmı ediyo diye... sen banla beni banla işin bu Hasan

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
acaba bu uyarılar silinebilirmi:hmmm

debug06

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim
sen kimsinde bana adam ol diyosun tartışma çıktı forumun kuralları diyodunuz bak banla lan onuda benide

saruman_me

saruman_me

Üye
hocam bende banlandım hemde bi kaç gün ama oturup etraflıca düşünüldüğünde cezamı hak ettiğimi anladım bu güns en lavuk dersin yarın başkası ona eş değer bi cümleyle devam eder ve bu zaman la ağza alınmıcak cümlelerle sürer gider ve site yozlaşır burda sana yapılan site şu an sosyal bi site insanlar birbirlerini mantık yoluyla aklın yolu bir mantığıyla bilgilendiriyolar eğer bu uyarı sana gelmezeydi inan kısa bi zaman sonraki bu bi gerçek senin yersiz deiğin kişi ki onu savunmak değil amacım sadece gerçekleri görmen gerçek yersiz insanların buraya doluşması ve sosyal dediğimiz ortamın asosyalaşmasıdır ne sen nede admin benim bi yakınım değilsin ama sana yapılan doğru kardeşim çünkü her şeyin başı var sonu yok senin bu cümlen bi zemin olursa sonu kötü oolur insanlar burda birbirine merhaba diceğine gerisini sen düşün hocammm ii akşamlar..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bunca zaman ban yemedin ama bizim banlanış sebebimize göre şu anda seninde ban yemen gerekiyor.. adam ol diyemessin sen kimseye .. ayrıca terbiye vermek sanamı düştü.. he . hadi yağ yaktığın admin seni gayırmasında engellesin..

Suçluysam engellesin kardeşim ben senin gibi küfür etmiyorum sana insan gibi tavsiyede bulunuyorum.. böyle bir yaklaşımla ne sanal dünyada ne de gerçek hayatta hiçbir yere varamazsın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Bana da haksız geldi.

Yukarıdaki mesajımda bana karşı hakaret olduğunu belirttim zaten, ama konu benim hakkımda şikayet niteliğini taşıdığı için bu arkadaşları banlarsam yeni hesap alıp 'şikayet ettik diye banladı' diyecekler. Ne diye ikinci bir sefer uğraşayım ki?

Ayrıca, kendimden gayet eminim. Lavuk ithamını hâlâ hakaret olarak görüyorum, tekrarı olsa yine banlarım. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Diğer arkadaş da 'onlar bana hakaret etti' diyor, ben de diyorum ki onlara da uyarı puanı verdim. Anlatabilmişimdir umarım.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
aynen kardeşim
sen kimsinde bana adam ol diyosun tartışma çıktı forumun kuralları diyodunuz bak banla lan onuda benide
Bikere hala lanlı konusuyosunuz. 2 dk düşünseniz burası teknoloji forumu burda öyle lavuk falan demen gerekecek pek birşey olacağını sanmıyorum. Adam telefonunu kötülerse zaten banlama sebebi admin üst tarafta birşey paylaşmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...