ChavRash
Emekli Yönetici
İnsanlarla konuşmayı bilmiyosu ama burda adminsin
lavugun türkçe karşılığını bilmeyen hakaret sanan ey cahil bir daha bana yazma beni bu lanet siteden sil git dedim sana......
Üyeye 'lavuk' diye değil de, direk 'gereksiz konuşma' yazsaydınız yine uyarı puanı alacaktınız. Forum kurallarında tartışma çıkartabilecek mesaj yazmanın yasak olduğu belirtiliyor, onun yanında kimi kategorilerin de kendine özgü kuralları var ve bunların birçoğunda da bu kural hatırlatılıyor üyelere. Hâl böyle olunca, sizin 'gereksiz konuşma' dediğiniz üye size daha ters cevap verip olayı daha ağır bir tartışmaya çekecekti.
Siz bunları okumadıysanız bu kurallar uygulanmayacak diye bir şey yok!
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...22-08-2011-de-ovide-9-536123.html#post3765236
Yukarıda üyenin size küfür ettiğini yazmışsınız ama konuda küfür falan yok, mesajınız direk konuyu açan üyeye ve hakaret niteliğinde. Üyelere karşı haklı çıkmak için başka başka bahaneler türetmenin gereği yok.
bu sitede bir çok kişi beni tanır.. bu ChavRash denilen terbiyesiz beni haksız yere banladı ve açmış olduğum konumu sildi..
madem birşey yapmak istiyorsa hakkıyla yapsin. bu yazımdan dolayı beni ebediyen silsin.. üyeliğimin silinmesini istiyorum.
ben böyle şeylere asla tahammul edemem.. bunun gibi modlar olduğu sürece böyle huzursuzluklar hep var olacaktır..
icrat yapsın .. yapana engel olmasın. terbiyesiz..
Ne terbiyesizliğimi gördünüz de böyle itham ediyorsunuz anlamadım? Forumdan uzaklaşmanıza neden olan mesajları ve bu mesajların içindeki hakaret niteliğindeki cümlelerinizi kırmızı ile belirledim. Size gelen ceza bildiriminde farklı bir mesajın alıntılanmış olması, sadece o mesajdan dolayı ceza aldığınız anlamına gelmez.
Konunuzun silinmesi sebebi ise, e-posta adresi paylaşımı yaparak destek vermenin yasak olmasıdır. Tek size uygulanan bir eylem değil bu.
Buyrun mesajlarınız:
işin sırrını vermekle yapılacak bir şey deil.
sen çok zeki olduğunu sanıyorsun ma sadece sanıyorsun..
iyi senin tv bozulsun tamircinin yapabileceğini bil. deki işin sırrını verde bizde yapak. oldu canım başka ne istersin ekmek arası köftede versinlermi yanına...
ben başlığımı atmışım olurda gerçekten darda kalan olursa anlaşır işimizi yaparık . kimseyi ırgalamaz.
kimsenin zoruna gitmesine gerek yok. herkesin bir uzmanlık alanı vardır. ben senin işine karışıyormuyum. dilediğini yap yeryüzünde bananeki..![]()
balık tutmayı öğretirse balıkcı ne boq.yesin.D
işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum..
ayrıca mahir usta ben inatlaşmıyorum sana 50 kere söyledim. bu HDD işinde kesin birşey yoktur aslında. herşey yolunda gibi görünürken HDDyi kaybedebilirsin.. lg hakkında fiyat veririm. kp 500' 501 entegre 15 tl.. misal
ama hdd işi böyle deil. ölmek üzere olan bi hdd yi kurtarmak için parçalar değişip başka başka işlemler yapılabilir. o yüzden fiyat vermek zordur.
batfactor yemiş artık işlevliğini komple kaybetmiş ama ölmemiş bir HDD yi sıfır gibi yapabilirim. bunda kesin iddalıyım buna