ChavRash haddini bil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

debug06

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash haddini bil
İnsanlarla konuşmayı bilmiyosu ama burda adminsin

lavugun türkçe karşılığını bilmeyen hakaret sanan ey cahil bir daha bana yazma beni bu lanet siteden sil git dedim sana......

KONUDA GECENLER VE BANLAMA SEBEBİ ALLAH İÇİN BAKIN

BEN (KONUDA GECEN SÖZLER) : kardeşi keyifli keyifli eğleniyoruz sinirden lavuğun biri tr anna cıktı diye konu acıyo sövdürüyo kendine
ÖZEL MESAJ BEN ben kimseye hakaret etmedim............
ÖZEL MESAJ ADMİN : Mesajda lavuk yazıyor farkında değilsiniz sanırım? Bir kişiye gereksiz konuşuyorsun demek hakaret değil yani?

BEN ÖZEL MESAJ :lavuk sözlük anlamı olarak ''gereksiz konuşan kimse'' demektir.bu bir hakaret niteliği taşımayan yerinde bir sözcüktür..
kaynak:

BİRİNE LAVUK DEMEKTEN DEĞİL GEREKSİZ KONUŞUYOSUN DEMEKTEN BANLANMIŞIM İŞE BAKARMISINIZ.......

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Yöneticilere böyle davranman hiç hoş değil bence arkadaşım.

debug06

Üye
    Konu Sahibi
Günün birinde sana biri lavuk derse sakın hakaret davası açma mahkeme avukat parası vs komple iyi masraf olur sana
Lavuk hakaret değildir.sen lavuk dendi diye hakaret iddasıyla birini banlarsan sende lüzümsüz işler müdürü olursun
banla beni sonsuza dek ve bana bir daha yazma..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Kim sana lavuk dedi ?

fasilyeee

Üye
lavuğun türkçe karşılığına ne gerek var anlamadım ki bildiğin hakaret etmişsin ve pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsun ayrıca da admin yada sade üye ne farkeder ki bi insana o kelime kullanılır mı ??? senin ki yaman hırsız misali hem hakaret hemde üste çık olmaz böyle düşünce hatalısın ve hatanında farkında değilsin...

WebStyle

WebStyle

Üye
lavuk=hakaret yönetici olsa da olmasa kimsenin kimseye bu şekilde konuşmaya hakkı yoktur. Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Ama saygı duymak zorundadır. Aranızdaki problemi bilmiyorum ama buraya konu açmak yerine kendisine özel mesaj gönderip durumu izah edebilirdiniz. Ayrıca bu bölümle bu konuyu bağdaştıramadım açıkcası..

tavbiy

tavbiy

Üye
böyle bir konuyu bu sekilde baslıklandırarak konu acamak bencede yanlış bir davranış. özelden durumu izah edebilir ve derdini dile getirmek bence daha hoş olurdu...

• Beğen
Tepkiler: pRime., Şehriyar, Revengeful ve 1 kişi daha

Kedi Yavrusu

Üye
bak kardeşim. şimdi hangi kelime türkçe karşılığı ne bizi hiç ilgilendirmez. afedersin ama ben sana şimdi p**evenk desem, kızmaz mısın? ama p**evenk'in gerçek anlamı kötü manada değildi, at eğeri miydi öyle bişeydi. şimdi ben buda dayanarak sana bunu desem hoş olur mu?
karşıdakinin yerine koy kendini.

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Revengeful
nakres_38

nakres_38

Üye
bu kişi benide banlamış allah aşkı için banlama sebebine bir bakın . bu insanda zerre miktarı adalet yok .. insanlar benim konumu batırdı benle alay ettiler ben buna ragmen sesimi çıkarmadım onları bilgilendirdim . bu ChavRash denilen muhteremde beni banladı bir hafta.. konu bu bakın ..

Sevgili nakres_38,

Sitemizde, bir yönetici tarafından uyarı aldınız.
Lütfen bunu, yaptığınız hatayı tekrarlamamak için, birdahaki davranışınıza örnek olarak dikkate alınız.

Sebep: Uygunsuz Konuşma + Aşağılama / Alaya Alma
-------

-------

Bu uyarı 10 puan değerinde ve süre bitiminde artık görünmeyecektir. Ciddi uyarılar ise kalıcı olur ve hiçbir zaman profilinizden silinmez.

Orjinal Mesaj:
http://www.maxicep.com/pc-teknik-yar...ml#post3797819

banlanılışımın sebebi bu mesajmış:
maxblastın yaptığı sınırlıdır :) sana söyledim msn gel düzgünce konuşuruz, burda batfactör yemiş hddyi sıfır ve ham şekliyle veririm sana ! ;)

üyeliğimi lütfen silin bu forumdan. böyle adaletsiz insanlarla aynı forumda ismimin geçmesini dahi istemem !!!!

• Beğen
Tepkiler: Kedi Yavrusu
mangdaşire

mangdaşire

Üye
nerde ve ne zaman demiş? yalan atma,admin insan küfür eder mi? nedense hepte yeni üyelere olur böyle şeyler.asıl sen haddini bil!

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Revengeful
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Günün birinde sana biri lavuk derse sakın hakaret davası açma mahkeme avukat parası vs komple iyi masraf olur sana
Lavuk hakaret değildir.sen lavuk dendi diye hakaret iddasıyla birini banlarsan sende lüzümsüz işler müdürü olursun
banla beni sonsuza dek ve bana bir daha yazma..
Pzevenk kelimesi Azericede iyi bir anlama gelir.Şimdi sana hadi ordan pzevenk desem,kelimenin etimolojik incelemesini yaptıktan sonra mı bana tepki vereceksın ?

• Beğen
Tepkiler: Dafny, Mau5Trap, Tuba.Erva ve 1 kişi daha
anılbaran

anılbaran

Üye
ne oluyo ne demenk haddini bil :off::off: alo maxicep laf yok

nakres_38

nakres_38

Üye
bu sitede bir çok kişi beni tanır.. bu ChavRash denilen terbiyesiz beni haksız yere banladı ve açmış olduğum konumu sildi..
madem birşey yapmak istiyorsa hakkıyla yapsin. bu yazımdan dolayı beni ebediyen silsin.. üyeliğimin silinmesini istiyorum.
ben böyle şeylere asla tahammul edemem.. bunun gibi modlar olduğu sürece böyle huzursuzluklar hep var olacaktır..

icrat yapsın .. yapana engel olmasın. terbiyesiz..

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Üyeler olmasa site işlemez çalışmaz azcık saygı ve sevgi çerçevesinde konuşalım lütfen

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Okullar açılsada bir rahatlasak.

• Beğen
Tepkiler: Dafny, Mert, 'Patron ve 8 diğerleri
[alikan]

[alikan]

Üye
Yaptığınız muhabbete bakın allah aşkına. Bizimde bu forumda 2006 da açılan üyeliğimiz banlandı kendimizi mi parçalayaLım yani.?
Ayrıca dostum kusura bakma da bana biri Lavuk dese bi güzel söverim ben ona.
Lavuk hakaret değilse akşam baban eve geldiğinde Lavuk naber mi diyorsun.?? Ya da diyebilir misin.? Yok böyle pişkinlik :s

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, Mau5Trap, 'Şeref' ve 1 kişi daha
anılbaran

anılbaran

Üye
ortalıgı cok karıştırıyonuz konu acmaya gerek yoktu

nakres_38

nakres_38

Üye
ne oluyo ne demenk haddini bil :off::off: alo maxicep laf yok

maxicebe laf eden yok.. ChavRash denilen haddini bilmeze lafımız var.. kurugürültüden ibaret bi insan. elinde banlama yetkisi var die kafasına göre banlıyo insanları..

üyeliğimi derhal silin bu forumdan. onun gibi modun yönetmenliğimi yapmasını istemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...