Changing Fonts[ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

qf13

Üye
kardeş anlayamadım nereye atıyoz kodları vs daha acıklamalı anlatırsan sevinirm Ewlhh...

'Şeref'

Emekli Yönetici
sağolasın :spr

klavyeci

klavyeci

Üye
kardeş anlayamadım nereye atıyoz kodları vs daha acıklamalı anlatırsan sevinirm Ewlhh...

Arkadaşım daha açıklayıcı nasıl olacak anlamıyorum ki?Arkadaşlar baştan beri deteylı bir anlatım yapmışlar zaten.ilk sayfadan beri okursan anlarsın

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeş peki eski haline nasıl getirioruz
:islik:islik:islik:islik:islik:islik:islik:islik

furkan5800

furkan5800

Üye
hmmmmm :ok:

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sağol

dwrn33

Üye
offfff

*-king-*

*-king-*

Üye
sağolda hacı baska font yapamıyoz mu

ahmirik

Üye
yaw arkadaşlar lütfen yardımcı olun indiriyorum hafıza kartından tele atıorum ama desteklemiyor ne yapmam gerekiyo acıl byardımcı olun lütfen

Srknqk

Srknqk

Üye
cok saol

lider_38

lider_38

Üye
arkadaşlar olay aynen anlatıldığı gbi yalnız seçtiğiniz yazı tiplerine dikkat edin net üzerinden bilmediğiniz yazı tiplerini yüklemeyin bi çok karakteri desteklemiyor bilgisayarınızın c sürücüsünden windows klasörüne oradanda font klasörüne girin bi çok font yani yazı tipi göreceksiniz bunların arasında en güzel 2 font comic sans ms kalın ve times new roman kalın farklı fonlar arayıp zamanınızı boşa harcamayın baştada söylediğim gbi bi çok karakteri desteklemiyorlar ben bi çoğunu denedim pişman oldum ve bunlarda karar kıldım denemenizi tavsiye ederim...:oke:

mc.a

mc.a

Üye
Arkadaşlar, olay çok basit aslında. Bakın adım adım anlatıyorum:

1. Herhangi bir (Türkçe karakter içeren) .ttf uzantılı fontu masasüstüne alın.
2. Aynı fonttan 4 tane kopyalayın.
3. Dört dosyanında adını aşağıdaki gibi değiştirin.

s60snr
s60ssb
s60tsb
s60ZDIGI

4. Cebi PC'ye bağlayın, 'Hafıza Kartı'na ulaşın.
5. Resource klasörünün içine "Fonts" diye başka bir klasör oluşturun ve isimlendirdiğiniz dört dosyayı içine atın.
6. Cebi PC'den çıkarın ve yeniden başlatın.

Bu kadar.

Kardeşim sayesende yaptım çok saolasın :)
yapamayan arkadaşlar isimden dolayı yapamıyorlar eger isimleri senin dedigin gibi yazarlarsa çok güzel oluyor :)

Üst Alt