CilginTurk1
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cfwye Bazı Programlar Çalışıyor Gömübilen Programları Paylaşmış
hikmet heryerde
hikmet heryerde
e adam haklı hikmet heryerdesin her konudasın zaten cevaplanmış konu ne desin adam
Allah rızası için şu Türkçe'yi düzgün kullan..
İde Mesaj Yazmak Yasakmı Ya Bana Bune Adama Bilgi veriyorum beni Mesaj Kasıyor Diye şikayet ediyorlar Ya
Allah rızası için şu Türkçe'yi düzgün kullan..
Katılıyorum.Üstteki yorum yetersiz yada eksikse yap ama aynısını biraz daha değişik yazmak saçma yani.Haliyle mesaj kasma gibi anlaşılıyor.kusura bakma ama dışardan mesaj kasiyor gibi görünüyorsun. Ben sana neden cevap yazıyorsun demiyorum ancak bir konuya yardım niteliğinde yeterli cevap yazılmış işe senin üstte olduğu gibi birşeyler yazman anlamsız oluyor
kusura bakma ama dışardan mesaj kasiyor gibi görünüyorsun. Ben sana neden cevap yazıyorsun demiyorum ancak bir konuya yardım niteliğinde yeterli cevap yazılmış işe senin üstte olduğu gibi birşeyler yazman anlamsız oluyor
İde ne demek ya ? İyide yazmak bu kadar zormu
İde Bende Mi Suç Ya Klavye Öyle yazıyor
İde ne demek ya ? İyide yazmak bu kadar zormu
Çocuk arsız bela dinliyor böyle yazması normalkonularında dalga geçiyordum ama anlamadı
Çocuk arsız bela dinliyor böyle yazması normalkonularında dalga geçiyordum ama anlamadı
arsız bela dinliyormuş dağılıyoruz beyler
Aha 2 gün internet yoktu neler olmuşNeyse konu cok dağılmıs. Sonuc olarak ben automacro'yu gömemez miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?