CFWler İçine Gömülü Olan Uygulamaları Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
CFWler İçine Gömülü Olan Uygulamaları Kaldırma
Evt arkadaşlar yukardada bahsetmiş oldugum gibi örnegin 5800 telefonumuza cfw kurduk herşey çok güzel ama cfwde fazlalık olarak uygulamalar var ram blow mesela bu programı uygulama yöneticisindende kaldıramıyoruz ohalde ne yapmamız gerekir???Kaldırabilmek,Silebilmek için teşekkürler..

Tuvalet Pompası

Üye
Duruversin zarar etmezsin ya.

ByKatre

ByKatre

Üye
Kendin Programı Indir Sis Content Ile Aç Dosyaları Tek Tek Sil :oke:

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
iyide hocam cwfdeki hangi dosyalar rosf2 mi ne onlarmı + birde onların içindende bir sürü dosya çıktı dedginiz program sayesinde açtııgım zaman??? ilginiz için teşekkürler arkadaşlar

ByKatre

ByKatre

Üye
evet programda klasör gibi Simge Var Ona Tıkla Rofs2 den Sil

neşter1461

neşter1461

Üye
güzel konu

Süleyman

Süleyman

Üye
Yapmak gereken kaldırmak istediğin programın sis halini bulacaksın. Siscontents ile parçalayacaksın. Çıkan private resource sys vs. klasörler içindeki dosyaları rofs içinden sileceksin. :oke:
Fakat rofs içinde kalıntı bırakırsan sildiğin uygulamayı sis olarak telefona yüklemeye çalıştığında dahili bileşen hatası alırsın.

hakanLp07

hakanLp07

Üye
mesala rompatcheri silmek istiyosun modunu bulursun çıkan dosyları kendi fwnden silersin buda alternatif

ByKatre

ByKatre

Üye
Süleyman O Sadece Nokia Uygulamalarını Kaldırıyor :)

neşter1461

neşter1461

Üye
konuyu okumuştum işkembeden kim sallıyor

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
evet programda klasör gibi Simge Var Ona Tıkla Rofs2 den Sil
olmuyor hocam dediginiz program dosyaları bulamıyor görmüyor yani başka altenatifiniz varmı :)

- - - Eklendi - - -

Yapmak gereken kaldırmak istediğin programın sis halini bulacaksın. Siscontents ile parçalayacaksın. Çıkan private resource sys vs. klasörler içindeki dosyaları rofs içinden sileceksin. :oke:
Fakat rofs içinde kalıntı bırakırsan sildiğin uygulamayı sis olarak telefona yüklemeye çalıştığında dahili bileşen hatası alırsın.
teşekkürler yapamadım acemiyiz arkadaşlar biraz detaylı anlatırmısınız..lütfen ya ilgilenen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler

Atacan-

Atacan-

Üye
Detaylı anlatıyorum.
Hangi programı silmek istiyorsan.O programın sis uzantılısını bul.
Sis content uygulamasıyla parçala.(programda klasör simgesi var.ona tıkla sana parçalabmış olarak çıkartacak dosyaları private resourca sys bin gibi klasörler.)
Çıkan klasörleri nfe ile yazılımı açıp içinde arattır.çıkanları sil.
Bu kadar :)

- - - Eklendi - - -

Fakat hepsini arattıracaksın klaaörlerin tekini kaçırsan bile sonra yüklemek istediğinde dahili bileşen hatası alırsın.
Yüklemiyeceksen sorun yok zaten.
Exe yi mifi silsen yeter yüklemek istemezsen şayet.

Süleyman

Süleyman

Üye
Detaylı anlatıyorum.
Sis content uygulamasıyla parçala.(programda klasör simgesi var.ona tıkla sana parçalabmış olarak çıkartacak dosyaları private resourca sys bin gibi klasörler.)

- - - Eklendi - - -

Fakat hepsini arattıracaksın klaaörlerin tekini kaçırsan bile sonra yüklemek istediğinde dahili bileşen hatası alırsın.

bu da amma ayrıntılı olmuş :D

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı anlatıyorum.

- - - Eklendi - - -

tamam hocam allah razı olsun orası tamam anladımda rofsun nasıl parçalarım içine nasıl girerim benim yigen bişeyler yazmış ugraşıyoruz :) tekrar teşkkürler kusura bakmayın basınzı agrıttık...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Nokia Firmware Editörü aç sol üstte dosya aç var ona tıkla ordan rofs2yi seç ve rompatcherin dosyalarını tek tek sil en son yukarda yeniden paketle var ona tıkla yeni rofs2 dosyası oluşacak rebuilt yazar zaten anlarsın son olarak yeni dosyanın adını eskisiyle aynı yap ve RM-xxx klasörüne koy flashı at :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt