Cfw'den tırsıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
    Konu Sahibi
Cfw'den tırsıyorum
5800 ım var forumdaki cfw lere bakıyorum hoş görüntüleri var ama bi yandan telefonu tehlikeye atmak istemiyorum cfw attıktan sonra telefon hızlanıyomuş galiba ama bazı özellikleri tam çalışmıyo galiba Kısacası telefona cfw atsam ne değişir artısı eksisi ne ?

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Hiç Bir TehLikesi Yok Kardeşim Rahat bi ŞekiLde atabiLirSin aLdıqım qünDen 2 qüN Sonra attım 2 yıL oLcak Hiç Bir ProbLem Yaşamadım Bazı özeLLikLer Derken Tüm özeLLikLerde çaLışıyor KesinLikLe at Dene Derim..

• Beğen
Tepkiler: rapcityyy
sublieutenant

sublieutenant

Üye
bazı özellikleri çalışmıyor derken? o yapan kişinin beceriksizliği.. Sen CFW yi tuttur yeter, zaten altında arkadaşların iyi ve kötü yorumları olacak, onları da okumadan ha diye yüklenmez.. Ayrıca beğenmezsen orjinal sürüm diye birşey hala var yani! Böyle konu açıpta cevap vereceğim daha kaç forumu araştırmayan çıkacak ??? :islik

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
alien97

alien97

Üye
Hiç bişey olmaz rahatlıkla atabilirsin ilk atmada biraz heyacan oluyor tırsmana gerek yok.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
sen, senin telefonunun versiyonuna uygun olan cfw leri kur hiçbirşey olmaz :D düşük versiyonunu felan kurarsan açılmayabilir fakat bunu navifir ile telefonunun orj. firmware dosyasını indirerek düzeltebilirsin. :D neyse kafan karışmasın :D kolay gelsin sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt