CFW'den ORJİNAL YAZILIM'a dönmeli miyim ? (5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
CFW'den ORJİNAL YAZILIM'a dönmeli miyim ? (5800)
Herkese merhabalar. Yazdan beri cfw kullanıyorum ama benim derdim ram sıkıntısı... boştayken 50lerde bazen 47 lere kadar düşüyor en yüksek 59 mb gördüm.
v52 orjinal yazılım varken en son 67 mb görmüştüm.. sizce dönmeli miyim ? yeni tarayıcı da var son v60 yazılımında.. ev ekranı şartım değil yeterince kullandım zaten.. çok kararsızım...yardım edin.. cfw önermeyin 2.cfw'min 3.güncellemesi bu (djmatrix paylaşmıştı)

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum butun cfw lerde ram olayı öyle o kadar olsun ama ev ekranı ,tam ekran menü çesitli modlar v.s ram den ofw ye göre 6 mb fark ediyor bu dogru ama cfw daha iyi bence :oke: boşvrer bence ofw yi :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ecel54

ecel54

Üye
ofw yükle ram daha çok olur.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
@anılbaran kardeşim biliyorum ev ekranı herşey ama, bazı belirli hatalar.. mesela müzikçalarda geri diyorum direk ev ekranına atıyor sinir oluyorum mesaj yazarken arada kasıyor bunlar orj.yazılımda yok hatasız zaten :) navifirmden indirdim v60ı, aslında çoğu şeye üzülücem özellikle unsigned program yüklemeye :D bi deneyeyim şansımı olmadı geri dönerim cfw'ye :)
@ecel54 bende onu düşünüyorum bi şansımı deneyeyim diyorum rahat edersem kalırım...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Nedir bu ram olayı bi türlü anlamadım. 3 aşağı 5 yukarı olsa ne değişiyor? Telefonun sınırları belli işte yetmiyorsa başka modele geçin.

----------Eklendi @ 17:58:41 ---------- Yazıldı @ 17:55:25 ----------

@anılbaran kardeşim biliyorum ev ekranı herşey ama, bazı belirli hatalar.. mesela müzikçalarda geri diyorum direk ev ekranına atıyor sinir oluyorum mesaj yazarken arada kasıyor bunlar orj.yazılımda yok hatasız zaten :) navifirmden indirdim v60ı, aslında çoğu şeye üzülücem özellikle unsigned program yüklemeye :D bi deneyeyim şansımı olmadı geri dönerim cfw'ye :)
@ecel54 bende onu düşünüyorum bi şansımı deneyeyim diyorum rahat edersem kalırım...
Unsigned uygulama yüklemek için illa cfw atmana gerek yokki. Mesela ben ofw kullanıyorum. Sensationun paylaştığı konudaki hacki uyguladım ve imzasız uygulamalarıda yükleyebiliyorum

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım insan gibi yardım istiyoruz bak ortamı bulandırmayın.
edit: o türk konulara bakmadım bakabilirim.

xxdama

xxdama

Üye
orjinal yaZILIMA don. telefonunu hacklersin olur biter.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapıcam indi navifirim telefonu şarj edeyim takıcam kabloyu acıcam jafı :D

----------Eklendi @ 18:17:53 ---------- Yazıldı @ 18:17:24 ----------

artık kendimi buna hazır hissediyorum sağolun beyler öneriler için heralde hack yaparım yinede ofw varken

xxdama

xxdama

Üye
adIMLARI SORUNSUZ UYGULARSAN COK BASiT. BENDE BASTA YAPAMIYODUM. inat ettim ugrastIm ve basardIM. YANi ben bile hacklediysem telefona cfw atan biri hayli hayli hackler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt