Cfw ve Flash Atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Cfw ve Flash Atma
5800' a sertika almayı yeni öğrendim..

Ve şimdi de kafama custom firmwareler takıldı..Sunrise adlı bir cfw gördüm(Başka bir sitede.)Kurmak için jaf(emülatör oluyor bu galiba)'ı açamadım.(windows vista x32'de)

Şimdi ise adım adım cfw yi kurmak ve flash hakkında bilgi almak istiyorum..
Daha önce birisi böyle bir konu açtıysa linkini verebilir misin?

Özet: Biri bana flash olayını ve resimlerle cfw(mümkünse sunrise) kurmayı açıklayabilir mi?:bilmm

Versiyonum: v 52.0.007
Özel sürüm: 52.0.007.C01.01

Şimdiden teşekkürler..:heyo:

• Beğen
Tepkiler: Symbian Enginer

Utk4n*

Utk4n*

Üye
AnLatım heRyeRde mevcut sitede de vaR sanırım biLmiyoRum :).

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
İlgilendiğin için ve link verdiğin için çok teşekkür ederim:)
Hemen deniyorum..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
önemLi degiL :). fLash atamazSan yaRdımcı oLurum. upLoad yapıyoRum net kasıyoR pek bakamıyoRum yokSa nasıL yapıLdığınıda anLatıRdım :).

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Yüklendi..En azından diğer sitedeki gibi trojanlı değilmiş ve mavi simgesi çıkıyor:)
Tekrar teşekkür ederim.Anlatımlara bugün bakıcam.Peki, risk var mı bu cfw atma da?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
şimdi upLadım onu kendi kuLLandığım programLar ondan temizdir :).
Risk yok fLash ataRken eLektrikLerin gitmeSi , pc nin bişi oLup kendi kendine kapanmaSı gibi ^^.
biRde teLefonun verSionundan düşük biR cfw yükLememeye dikkat et.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Cfw deki amacım c6 gibi ev ekranı vb.Sadelik arayanlar için güzel bir cfw.
Sunrise tarzında aşırıya kaçmamış cfw var mı bildiğin?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
BaSka güzeL yok 2-3 güne ben koycam siteye kendi cfw mi suan deniyoRum hiç biR sorun cıkaRtmadı bakaLım :).
sunRise indiR ozaman baSka öyLe soRunSuz yok digerLerinde hep birşeyLer çıkıyoR :).

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar beni çelişkiye düşürdü..Herhangi bir sorun olduğunda nasıl düzeltebilirim ya da sıkıldığımda üstüne mi kurarım yoksa bir marifeti var mı onunda?:)

--------------- Ekleme ---------------

Tamam ya bana ofw ve sertifikalar yeter.. :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
sıkıLdıgında baSka bir cfw buLcakSın yada işte orjinaLe dönmek iSterSin beLki buLurSun dosyaLarı teLefonunun hafıza kaRtını biçimLendiR. teLEfona haRd foRmat at. yine aynı şekiL kuR yazıLımı :). cfw hataLarını normaL teLefon içinde yapamazSın yani hatayı düzeLtmek için pc de yapman geRekiyoR teLEfona aktaRmak için yine fLash atıcakSın çözüm bu onun için soRunSuz bişi lazim ki sürekLi fLash atma :).

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
MegolaManiax?

--------------- Ekleme ---------------

En iyisi ofw ve sertifikalarım :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
biLmiyoRum hiç kuLLanmadım ^^.

bu da benim cfw

Symbian Enginer

Symbian Enginer

Üye
MegalomaniaX tavsiyem:oke:

gokhan4123

Üye
arkadaslar benm telefonum 5800 v60.0.003 orjınal yazılımında fakat yasılımdan sıkıldığım ıcın cfw atmak ıstıorum ama belle tarzı bısey lazım annadan hoslanmıorm bana yardım edebılırsenız sevınırım jaf programlarını ındırdm ama hepsınde v52.0.007 yazıo v60 a flash yapılabılırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt