[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlara,temalara felan hareketlenir.

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Uyumluluk emülatörü sağ tıkltıp sp3 seçeceksin ve uygulamayı yönetici olarak çalıştıracaksın.Eyer diğer hatayıda kırmızı dikdörtgen biçimde çıkan hatadan bahsediyorsanda,ona hayır diyip devam edeceksin.Daha sonra hangi yazılımı yükliyeceksen,o yazılmın yükleme talimatına uyarak yükliyeceksin.Basit yani,sürünme orjial ofw ile

yok. Öyle değilde değişik bi hata veriyordu. 1 saniye . Hemen geliyorum.

---------- Eklendi @ 13:35:55 ---------- Yazıldı @ 13:30:10 ----------

p k.e.y dongle not detected. Please insert activated dongle

Böyle bi hata veriyordu. Bende uğraşmadım

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

bilgisayardan veya loptandan ne kullanıyprsan artık. usb girişini , değiştirirsen sorunun çözülür.Donanımın yüklenmediğinden dolayı bu.

anca nisanın 27 sinde deneyebilirim. Önerin için teşekkür ederim

fotografımizı nasıl ekranda oynatacagiz uğraştim baya ama yapamadim

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
fotografımizı nasıl ekranda oynatacagiz uğraştim baya ama yapamadim

Neresinde takıldınız bilmiyorum ama oynatmak istediğiniz Resminizi png formatına dönüştürecesiniz.Tabi boyutunu abartmamak şartıyla. Ve png dosyasına " jm_p_list56.png " tırnaklar olmadan.bu ismi vereceksiniz.Ve öncekiyle yer değiştireceksiniz üzerine yazılsınmı der evet dersiniz.öncekini yedek alın ama beyenmezseniz tekrar indirmek için uğraşmayın.Resim yerine isminizin baş harfi veya isminiz daha şık olur.Bence harf deneyin.

png formatına nasıl dönüştürecegimi bilmiyorum kardeşim isim veya harf nasıl kullanacağımı gerçekten bilmiyorum

---------- Eklendi @ 20:27:50 ---------- Yazıldı @ 20:26:08 ----------

bilgisayarım yok telefondan yapıyorum

Mrt045

Üye

Photoshopla yada photospace ile dönüştürebilirsin. Harf için de photoshoptan yararlanabilirsin yada ınternette hazır harfler var onları kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...