CFW İşine Geri Döndüm!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzücü Bi Haßer BırakManı iStemezdim KardeŞim KimSe iStemezDi...Hakkını heLaL eT Çoq YardıMın oLdu Bu ForuMa (=

Açıkcası Çok üzücü oldu bu.Ama tabi Furkan'ın kendi kararı.Tecrübeli bir insanı kaybetmiş bulunmaktayız.Tabi komple bağını koparmaz bizden inşallah
Kendine İyi bak,senin gibi insanların bu forumda kalmaları daha hoş dururdu açıkcası.En azından tecrübe kazanmaya devam ederdik.
Yine Bekliyoruz ...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Su testisi su yolunda kırılırmış. Üzerimdeki kötü hava dağıldığı zaman geri dönmeyi düşüneceğim.

hayırlısın olsun furkan yeni tanıştık ama kısa sürdü hakkını ve modlarını helal et yolun açık olsun geri gruba bekleriz çok bekletme bizi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hırsızlar dışında herkese hakkımı helal ettim ben.

hayırlısın olsun furkan yeni tanıştık ama kısa sürdü hakkını ve modlarını helal et yolun açık olsun geri gruba bekleriz çok bekletme bizi

Gruba geri dönmüyoki .Telefondan iyici sıkılmış ve özel sıkıntıları var sanırsam. O yuzden cfw işini bıraktı .Tekrar başlasada s60v5 için başlamaz

Gruba geri dönmüyoki .Telefondan iyici sıkılmış ve özel sıkıntıları var sanırsam. O yuzden cfw işini bıraktı .Tekrar başlasada s60v5 için başlamaz

off bizde ondaki kadar tecrübe yok ki gitmeseydi iyiydi ama yapcak bişey yok

xxdama

Üye
herseyin bi sonu wardIr.
ne diyelim ...
ALLAH hayIRLISINI wersin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW işlerine geri döndüm. Ancak bu şimdilik sadece CFW yayınlama ve yönetme kısmıyla ilgilidir. CFW yapımlarına verdiğim ara hâlâ duruyor. Yapımlara başlamayacağım. Ekibimi yalnız bırakmak istemedim ve yepyeni bir karar aldım. Ekibimi daha iyi yerlere taşıyacağım Allah'ın izniyle.

gkhn321

Üye
nihayet dogru karar be furkan bu is sensiz sen bu issiz olamaz bence !

Tepkiler: Silinen Üye 94869

helaaaaaal

cemkaya

Üye
helal olsun sana helal olsun.

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
İşte bu ya Galiba cfw yi TCK kazanıyor.

dostum bu kısım bence gereksiz.

üstad nokia 701 n9 ne olduğu işletim sistemi cart curt hiç farketmez alcaksan benim önerim xperia arc s hiç olmadı s2 alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...