CFW İçine Widget ve Program gömmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
CFW İçine Widget ve Program gömmek?
Arkadaşlar orjinal cfwnin core kilidini falan kırdım. rofs2 içerisine widget ve program gömmek istiyorum. Ama nasıl yapacağım. Sadece mif dosyalarını atarsam olacağını sanmıyorum. Tam olarak anlatım varsa link verirseniz ?

Hallettim bunu.

Şimdi orjinal yazılımı hackli yapma nasıl olucak. Bunu unuttum ben. En son aklıma geldi :S

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bende çok merak ediyorum bunu.ustalar bi yardımcı olsa güzel olur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Birileri baksın artık şuraya. O kadar cfw yapıyorsunuz. Bilen kişi sayısıda çok kesin. Ama söylemiyorlar. c6-01 için cfw yapıyorum.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ben acaba önce atacağımız proyu siscontentsle parçalayıp sonra herbir dosyanın nereye kaydolduğunu bakıp ona göre gerekli yerlere atarak olur diye düşünyrm

• Beğen
Tepkiler: yilmazaga ve Batuhan Apatay
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ben acaba önce atacağımız proyu siscontentsle parçalayıp sonra herbir dosyanın nereye kaydolduğunu bakıp ona göre gerekli yerlere atarak olur diye düşünyrm

Onuda düşündüm. Tek tek dosyaları çıkartıcaksın. Sonra atıcaksın çooook uzun iş. Küçük şeyler için tamamda. içinde 200 300 dosya olanlar için ne yapıcaz ?

• Beğen
Tepkiler: yilmazaga
ANIL

ANIL

Admin
dediğin gibi yapılabilir..

---------- Eklendi @ 20:53:26 ---------- Yazıldı @ 20:52:41 ----------

Onuda düşündüm. Tek tek dosyaları çıkartıcaksın. Sonra atıcaksın çooook uzun iş. Küçük şeyler için tamamda. içinde 200 300 dosya olanlar için ne yapıcaz ?

hepsinin uzantısı farklı değildir ki..

---------- Eklendi @ 20:57:33 ---------- Yazıldı @ 20:53:26 ----------

siscontents ile açıldığı zaman dosyanın nerede olduğu çıkıyor yazan yere atıcaksın.. başka yolu var mıdır bilemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: yilmazaga
DustoJniK

DustoJniK

Üye
İçinde 200-300 dosya olan bir tane program ve widget yoktur. Yani Ana klasörler için [ Resource - System - Data - Private - Sys] Dosyalarından bahsediyoruz Aynen arkadaşın da dediği gibi siscontents ile parçalayıp dosyaları gerekli yerlere atacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşın da belirttiği gibi belli başlı widget ve programları SisContent yardımıyla açıp Rofs2'ye gömeceksin.
Zaten dosyaları tek tek atmıyorsun ki.
SisContent ile açtığında sistemde değiştireceğin klasörle birlikte açıyor sana çoğu zaman.
Yani bir widgetı (yada programı) açtığında resource, sys gibi klasörlerin içinde açıyor içeriğini.
Senin tek yapman gereken o (sys, resource, private v.b) klasörleri alıp rofs2'ye atmak ve "değiştirmek istiyor musun" sorusuna "evet" demek.
Böylece o klasörlerin içindekiler, orjinaldekilerin üzerine yazılacak, yeni olanlarsa yanına eklenmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: yilmazaga ve Batuhan Apatay
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Weather widgeti nasıl parçalayacağım. Kutu gibi birşey var ona basınca birşeyler geldi bu mu o

---------- Eklendi @ 21:08:49 ---------- Yazıldı @ 21:04:54 ----------

Burada en alttaki 2 dosya ne onu çözemedim. Diğerlerini anladımda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Onlar gerekli değil.

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Diğerlerini attığımda işlem tamamdır rofs2 içine veya rofs3 değil mi *

---------- Eklendi @ 21:18:44 ---------- Yazıldı @ 21:18:18 ----------

Tabi klasör isimlerini düzenleyip.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Diğerlerini attığımda işlem tamamdır rofs2 içine veya rofs3 değil mi *
Tabi klasör isimlerini düzenleyip.

Ben hep rofs2'ye atıyorum. 3'e atınca birşey olur mu bilmiyorum.
Elbette klasör isimlerini orjinaldeki ile aynı hale getirmeyi unutma.

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Böyle ise tamm güzel. İstediğim gibi cfw yapıcam şimdi. Senin kullandığın programlar var mı böyle olmazsa olmaz dediğin ?

---------- Eklendi @ 21:48:07 ---------- Yazıldı @ 21:25:40 ----------

Yazılımı hackli nasıl yapıcam ?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hepsi rofs2 ye olmaz bazi pogramlar uda da calisir..onu soylemek zor..widgetleri iyi gommeniz lazim (import klasorune degil install icine) yada hepsini oldugunu bi uda icine gommeniz lazim..(import) bu sadece widgetler icindir..programlar icin dogru soylemissiniz siscontent ile acin ve cikan dosyalari uygun yerlere ekleyin..(private-resource-sys-data gibi klasorler) pkg uzantili dosyayi silin..

---------- Eklendi @ 22:56:33 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------

eger dosyalar c_private sklindeyse udaya degil rofs2 eya rofs3 e atabilirsiniz..

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi rofs2 attım. :)
Benim güncelleme işini yapmam gerek şimdi. CFW atıyorum ama ovi suitede arama gereci falan güncellemesi var bunu nasıl halledicem ?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ovi suiti udaya atsana..orda calisir rofs2 de bilmiyorum denemedim hic..ama search widget rofs2 de calismasi icin pluginslerini ecoma gommen gerek yada pulingsleri uda icinde atman iki yoldan birini yap yoksa calismaz..widgeti ekranda bos bos doner durur..

---------- Eklendi @ 23:23:38 ---------- Yazıldı @ 23:21:34 ----------

duzeltiyorum ovi suti degil ovi storeyi demek istedim..yanlis oldu..guncellemeler sorun degil..yaparsiniz sorun olmaz rofs2 veya uda farektmez

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
O dosyaları bulamadım ki. Arama widgeti falan. Neredeydi onlar. Sende varsa dosyalar tam olarak neyi nereye atıcam yazarak yollar mısın

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konunun burda olması normal mi? S^3 Genel bölümü S^3 modlama bölümü ayrı diye hatırlıyordum ama.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
O dosyaları bulamadım ki. Arama widgeti falan. Neredeydi onlar. Sende varsa dosyalar tam olarak neyi nereye atıcam yazarak yollar mısın

kardes bu widgetlerin hepsi zaten konus basligi altinda var nasil bulamadin anlamadim? o kadar cok widget varki hangisini nereye atilacak diye yazmaktansa ki bu uzun is siz once karar verin bu widgetleri rofs2 ye mi atacaksiniz udaya mi? ben sole diyim rofs2 ye atarsaniz faydasi hic bi sekilde silinmez,daha cabuk acilir(tepki suresi kisadir) hard format sonrasida hepsi oldugu gibi geri gelir.zarari ise bu widgetlerin uzerine hic bir widget ekleyemezsiniz guncelleme hatasi alirsiniz yani mesela saat widgeti degisitirmek istiyosunuz bu mumkun degildir..udada olursa istediginizi degistirirsiniz ama format sonrasi hepsi silinir..buna siz karar verin..

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Widgetler var. Arama gereci güncellemesi falan var nokianın kendi güncellemesi. Onları arıordm ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt