cfw batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
cfw batarya
merhaba , forumda birsürü cfw yapan arkadaş var fakat merak ettiğim neden hiçbiri batarya süresini uzun tutmayı amaçlamıyor şarj süresi uzun olan güzel bir cfw yaparsanız bence daha cok tutulur.

exe1454

exe1454

Üye
Şarj süresinin uzun tutulması için performansın düşürülmesi gerekli bu yüzden şarj süresi uzun CFW fazla tercih edilmemektedir

anılbaran

anılbaran

Üye
benımkının amacı batarya .Speedy 1.0

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
şuan seninkini kullanıyorum ama ondada 1 gün idare ediyor ofwde 3 gün fln gidiyor

dj_onur

dj_onur

Üye
Yok kardes cfw yukluyken cok kurcalıyrz ve cok dkkat edyrz ofw de yogun kullanmda bataryayı icıyor :D batarya modu falan bence hkaye cfw de :D

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
şarj günlük nedek artık patlıcak diye korkar oldum.

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardes cfw yukluyken cok kurcalıyrz ve cok dkkat edyrz ofw de yogun kullanmda bataryayı icıyor :D batarya modu falan bence hkaye cfw de :D
yoğun kullanımda zaten fazla kullanır ona lafım yokta , cfwler kullanmadanda bitiyor hemen

anılbaran

anılbaran

Üye
bana net 2 gün gidiyor. Bataryan eskimilte olabilir.

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
bana net 2 gün gidiyor. Bataryan eskimilte olabilir.

2 sene fln oldu teli alalı ama , tmm ilk aldığımda 3-4 gün gidiyordu yoğun kullanımda ama şimdi ofw de 2 günü geçiyor cfw de 1 günü zor tamamlıyor günde 2 saat fln face ve 100 sms fln atıyorum şarkı dinlemiyorum zaten telefondan ama şu c6 portlu cfwlerde bence sorun var batarya dayanmıyor c6'da , çünkü arkadaşlardada c6 var o da 1 günü zor geçiriyor bende 5800 var c6 portlu cfw sorun aynı

dj_onur

dj_onur

Üye
Olabilr belkide pskolojktr.Aynı bendede oldu dedgn gbi ofw de 3 gunu gecyr ama cfw de 1.5 gun gördm belki cok kurcaladm diye dusundum

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
Olabilr belkide pskolojktr.Aynı bendede oldu dedgn gbi ofw de 3 gunu gecyr ama cfw de 1.5 gun gördm belki cok kurcaladm diye dusundum
cfw nin ilk günü zaten öyle oluyor da diğer günlerde normal kullanım yani.

karikaturizma

karikaturizma

Üye
bataryanın çabuk tükenmesi c6 yazılımlarındaki homescreen ile ilgilidir. O kadar widget sürekli açık halde bir de bir sürü modlama ve cpu hız dengeleriyle oynama yapılınca telefon hiç kullanılmadığı zamanda bile cpu kullanımı minimum düzeye inmiyor. Şarj bu yüzden çabuk bitmekte.

togebi33

Üye
    Konu Sahibi
bataryanın çabuk tükenmesi c6 yazılımlarındaki homescreen ile ilgilidir. O kadar widget sürekli açık halde bir de bir sürü modlama ve cpu hız dengeleriyle oynama yapılınca telefon hiç kullanılmadığı zamanda bile cpu kullanımı minimum düzeye inmiyor. Şarj bu yüzden çabuk bitmekte.
en iyisi ofw kullanmak sanırım , şu bildirimler eklentisi ofw de çalışsa hiç cfwye bulaşmayacağım ama yapcak bişey yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt