Faturasız CEYREK ALTİN FİRSAT TARİFESİ

Sponsorlu Bağlantılar

bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
CEYREK ALTİN FİRSAT TARİFESİ
Arkadaslar bi yardimci olun bana 15 tl ye 500 dakika veren ceyrek altin firsat tarifesi duydum bu tarife devam ediyormu acaba ve nasil gecebilirim bu tarifeye bide heray yenileniyormu yardimlarinizi bekliyorum

yazilimdestek

yazilimdestek

Üye
Arkadaslar bi yardimci olun bana 15 tl ye 500 dakika veren ceyrek altin firsat tarifesi duydum bu tarife devam ediyormu acaba ve nasil gecebilirim bu tarifeye bide heray yenileniyormu yardimlarinizi bekliyorum
merhaba Faturasız - VODAFONE FIRSAT TARİFELERİ | GÜNCEL burayı inceleyebilirsiniz.
merhaba Faturasız - VODAFONE FIRSAT TARİFELERİ | GÜNCEL burayı inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim kardesim bu tarifeler yenimi acaba devam eddiyormu ?

yazilimdestek

yazilimdestek

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842
bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
Bugun ceyrekaltin firsat tarifesine gecis yaptim tesekkurlr dostum . ama soyle bi msj geldi bana
Degerli musterimiz, Yeni Ceyrek Altin Firsat tarifesine gecis talebiniz alinmistir, size gelecek onay mesajindan sonra tarifenizi kullanmaya baslayabilirsiniz. Ceyrek Altin tarifesinin aylik ucreti 15 TL olup, baslangic icerigi yurt ici heryone 300 dk'dir. Aylik ucretinizi duzenli olarak yukleyip tarife iceriginizin her ay artarak yuklenmesini saglayabilir, ucretiniz sabit kalirken heryone 500 dk kullanim hakkina kadar ulasabilirsiniz.