phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Siri kadar geliş miş yok sanırımFazla iyi sayılmaz. Siri kadar gelişmiş değil. Siri günlük konuşma şeklinde konuşunca anlıyor fakat Ceyd A ' da tane tane konuşmamız gerekli.
Merhaba öncelikleFazla iyi sayılmaz. Siri kadar gelişmiş değil. Siri günlük konuşma şeklinde konuşunca anlıyor fakat Ceyd A ' da tane tane konuşmamız gerekli.
Ceyda guzel ama siri gibi gelişmeliCeyda Türkçe dil olrak rakipsizdir bence ama acil lazım olduğunda benim telefonun (galaxy alpha) ana ekran tuşuyla uyumu birtürlü olmadı ve kullanamıyorum. Aslında devamlı uyanık durarak seslenmenizle uygulama başlıyor ama bu seçenek pil dostu değil. Malum benim pilim 1860 mAh sadece. Ama alışırsanız çok beğeneceğinizden eminim arkadaşlar.
Türkiyede destek olunsa iyi işler yapılırSiri yi sürekli geliştiren teknik ordusu var apple'nin.
Ama Ceydayı sadece bir Türk kardeşimiz gece-gündüz uğraşıyor. Ben sırf destek olsun diye tam sürüm aldım ve desteklenmesi durumunda çok iyi olacaktır ilerde. Bu kardeşimizde bir ekip kuracak ekonomik seviyeye gelse keşke...
Ceyda vs. Siri ;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba öncelikle teşekkür ederim CEYD-A ile ilgili yorumunuz için. Ana ekran tuşu son sürümlerde düzeltildi. Home Tuşu yerine Menü Tuşu devraldı ve içerden ayara gerek kalmadan menü tuşuna uzun basarak veya ortadaki yuvarlağa CEYD-A yı sürükleyerek bu eksiklik giderildi. Haftada 2 kez yeni özellikler eklendiği için hızlı gelişme kaydediliyor. Bu hız büyük firmalar ile başetmek ve arayı kapatmamak için çok önemli.Ceyda Türkçe dil olrak rakipsizdir bence ama acil lazım olduğunda benim telefonun (galaxy alpha) ana ekran tuşuyla uyumu birtürlü olmadı ve kullanamıyorum. Aslında devamlı uyanık durarak seslenmenizle uygulama başlıyor ama bu seçenek pil dostu değil. Malum benim pilim 1860 mAh sadece. Ama alışırsanız çok beğeneceğinizden eminim arkadaşlar.
Şunu söyleyebilirim. Tüm asistanlar için gelişme hızı şu anki hızını korursa CEYD-A yı hiçbir asistan tutamaz. Çünkü bilinçli ve geliştirme odaklı kullanıcılar ile çok hızlı geliştiriliyor. Bakınız:Türkiyede destek olunsa iyi işler yapılır
Teşekkürler. Menü tuşu olması iyi oldu akşama deneyeceğim.Merhaba öncelikle teşekkür ederim CEYD-A ile ilgili yorumunuz için. Ana ekran tuşu son sürümlerde düzeltildi. Home Tuşu yerine Menü Tuşu devraldı ve içerden ayara gerek kalmadan menü tuşuna uzun basarak veya ortadaki yuvarlağa CEYD-A yı sürükleyerek bu eksiklik giderildi. Haftada 2 kez yeni özellikler eklendiği için hızlı gelişme kaydediliyor. Bu hız büyük firmalar ile başetmek ve arayı kapatmamak için çok önemli.
Şunu söyleyebilirim. Tüm asistanlar için gelişme hızı şu anki hızını korursa CEYD-A yı hiçbir asistan tutamaz. Çünkü bilinçli ve geliştirme odaklı kullanıcılar ile çok hızlı geliştiriliyor. Bakınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. O yüzden bilinçli geliştiricilerin desteği gerekiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasında hem düz diyaloglar hem de CEYD dili ile destekli kodlar girilebiliyor.
Ancak büyük rakipleri ivmeyi arttırırsa ki öyle görünüyor. Tam bir kapışma olacaktır.
Aynen gelişmeliben bugün ilk kez denedim, ücretsiz sürümü. Evet konuşmaları bazen anlamıyor,tane tane konuşulmalı falan. Birçok şeyi bilmiyor. Yalnız internet olmadan da çalışmıyor galiba. Ya ben çok şey bekliyorum ya olabilecek bu. Açıkçası ben ısınamadım.
Merhaba, şöyle bir konu var: Android ve IOS arasındaki en onemli fark Android sistemi halen 9000 den fazla farklı cihaz modeline sahip ancak IOS ise Iphone ve Ipad türevlerine destek vermekte. Bu şu demek oluyor: Binlerce Android cihazı bazen farklı donanımsal veya sistemsel cevap verebiliyor bu da Android de bu tip stabil uygulama yapmanın zorluğunu ortaya çıkarıyor. CEYD-A 2 değişik Android sistemi üzerinde deneniyor ve söylediğiniz tane tane söyleme zorunluluğu veya home tuşu sorunu gibi sorunlar bu test edilenler de yok. Olsa idi sorunu tespit edip düzenlemeler yapardım.ben bugün ilk kez denedim, ücretsiz sürümü. Evet konuşmaları bazen anlamıyor,tane tane konuşulmalı falan. Birçok şeyi bilmiyor. Yalnız internet olmadan da çalışmıyor galiba. Ya ben çok şey bekliyorum ya olabilecek bu. Açıkçası ben ısınamadım.
Arkadaşımız daha cok guzel sey yapacaktır zamanla gelişir seriden daha cok kullanılırBinlerce farklı yapıdaki insana birşey kabullendirmekle, aynı karakterdeki üç-beş kişiye kabullendirmek farkı kadar zor bir uçurum android ve ios farkı.
Ama şunu üstüne basarak ve bütün içtenliğimle söylüyorum ; Türk kardeşim ve Ceyd-A ile GURUR duyuyorum.
Ben teknik bilgisi olmayan 42 yaşında biriyim ve telefona root atmayı bile bilmem. Keşke gelişmesine yardımcı olabilseydim ama dua ediyorum ve umut ediyorum; Amerikalılar siriyi yapıyorsa biz neden daha iyisini yapmayalım. İnşaallah olacak...İnşaallah olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?