Çevirmen aranıyor! Android oyunları için.

Konu Sahibi
E-mail ile iletişime geçebiliriz sanırım. eposta adresim: evrendrmz@gmail.com
e-mail attığınız anda size dream leauge soccer'in dil dosyalarını çevirmeniz için göndericem

Konu Sahibi
Tamam ozaman çeviri işlemini yapıp dil dosyasını atarsanız sevinirim. Siteden para kazanmaya başladığımız takdirde sizde payınızı alıcaksınız. Bu arada Haber-Tech ile anlaştık. Bizim için özel bölüm açıcaklar. Ve bizim çeviri işlerimizi ordan duyurucaklar. İyi çalışmalar dilerim. Dil dosyalarını evrendrmz@gmail.com adresine atmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada gerçek isminizi öğrenebilirmiyim. Ekip arkadaşlarıma sizin yaptığınız çalışmalardan bahsetmek isterim. Onları teşfik etmek amaçlı

Konu Sahibi
Tamamdır. Eğer her şey planladığımız gibi giderse herkes hakkettiği parayı alıcak. Siz Dream leauge soccer'i çevirin. Dil dosyalarını e-postama atarsınız. Peki başka projeler için ben sizinle nasıl iletişime geçicem? Sürekli bu forumdanmı konuşucaz?

sizin icin sorun olmazsa buradan konusalim yada eposta adresimi verebilirim

Konu Sahibi
e-posta üzerinden konuşabiliriz. Özel bir yerde iş konuşmak çok daha iyi olucaktır. bana e-posta atarsanız bende e-postanızı öğrenebilirim.
Ahmet kardeşim. Dream leauge soccer çevirisi nasıl gidiyor. xlc uzantılı dosyaları nasıl düzenlediğini bende öğrenebilirmiyim acaba?

ben cevirilerimde hex workshop kullanirim
sizde 12 kişi 1 oyunumu çeviriyor
tht de konu açmışsın
tht de konu açmışsın

android kullanmıyorum ama dead trigger 2 adlı oyunu çevirebilirmisiniz

Konu Sahibi
12 kişi Lifeline'i çeviriyor. Dil dosyalarına bakarsan 6180 satır metin var. Kolay bir çeviri değil. Her yerde konu açtım. Dream Leauge Soccer'in çevirisi bitince dil dosyasını yollarsın e-postayla bana

Dead Trigger 2'yide çeviririz sıkıntı yok

Özelden su dil dosyasini atar misiniz?

dead triggeri ceviremezsiniz

Konu Sahibi
Dead Trigger'i neden çeviremiyelim? O online oyundu dimi? Çevirsekte çalışmaz.

Konu Sahibi
Hex editör ile dil dosyasını açtımda. Bunu nasıl düzenlicez. Biraz anlatırmısın?

Konu Sahibi
Score! .xlc uzantılı bir dil dosyası var. Dream leauge soccer gibi.