Cesaret edemiyorum.

Hem şunu unutma her kızın hoşlandığı farklı erkek tipi vardır

Konu Sahibi

güldürürüm her türlü ama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim

- - - Eklendi - - -

Tecrübe kazanman lazım artık senin kız varsa bizde yöntem çoktur reis

Hayırlısı

- - - Eklendi - - -

Hem şunu unutma her kızın hoşlandığı farklı erkek tipi vardır

emin ol kimsenin tipi değilim

Tepkiler: 1STayTRue35

güldürürüm her türlü ama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı

- - - Eklendi - - -

emin ol kimsenin tipi değilim
Öyle deme biri denk gelirse sonra hatırlatırım bu sözünü hacı

Gercekten sozle etkileme konusuna biraz katiliyorum.Etkileyici konusma ve biraz da guldurmek onemli

Konu Sahibi

Dur ule daha yaşın kaç senin acelen ne

yav 17 yaşındayım millet artık kaç kişiyke çıktığını saymıyo bile

- - - Eklendi - - -

Gercekten sozle etkileme konusuna biraz katiliyorum.Etkileyici konusma ve biraz da guldurmek onemli

espritüel biriyimdir yani saçmalayarak ger türlü güldürebilirim. Yeri geldi mi edebiyat yaparım ama işte ilk defa birine adını sordum çok heyecanlandım

MrTech

Üye
Ya bosver abi kiz felan.Ayrildinmi ee ..... .... ......

tm sende dogru diyosun da cok yalalaci olursan evet kizi etkilersin fakat cabuk ayrilik getiriyo kizlara yuzvermiyeceksin kisacasi biraz odunluk yap ben sevgiliminden ayrildim 7 ay sonra tekrar bana geldi senden kopamiyorum diyo ha bana kizdiginda da bana odun diyo kisacasi aga biraz odunluk yap hep sende dir.

tip herşey değil tip sadece herşeyin başlangıcını sağlar önemli olan konuşma ve özgüven bence olayı akışına bırak sor sorunu

Konu Sahibi
Ya bosver abi kiz felan.Ayrildinmi ee ..... .... ......

Orasını sonra düşünürüz de gerçekten daha adam akıllı arkadaşım yok abimi ablamı memleketimi özlüyorum yani anlayacağınız çok yalnız hissediyorum. Diyorum hani herşeyimi paylaşacağım, beni sadece ben olduğum için kabul eden biri olsa hiç fena olmaz...

- - - Eklendi - - -

tip herşey değil tip sadece herşeyin başlangıcını sağlar önemli olan konuşma ve özgüven bence olayı akışına bırak sor sorunu

Olacak olacak kırk yılda bi bi daha denk gelirse sorarım

- - - Eklendi - - -

O dediğin sevilince oluyo. Yoksa kız sana değer vermezse seni sevmezse bunun üstüne bi de odunluk yaparsan sana asla dönmez

- - - Eklendi - - -

noldu ki

ozguvenım yok dıyosun ama gercekten ozguvenın yuksek

tebrıkler bence kız verır tel nosunu

Oğuzhan

Üye

verir miydi vermez miydi bilmem ama bi türlü uzatamadım telefonu kıza
uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et

- - - Eklendi - - -

daha önce başıma geldi çünkü telefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı

- - - Eklendi - - -

gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor

Tepkiler: 1STayTRue35
Sen olayları çözmeye başlamışsın Oğuzcum

Tepkiler: Oğuzhan