cepten resim de yukleyebilecegim twiter istemcisi lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
cepten resim de yukleyebilecegim twiter istemcisi lazım
arkadaslar tweeties kullanırdım sign in e basinca donup kaliyor cok lazım varmı bilen?

hitafnalsa

Üye
gravity on numara programdır :oke:

benderhomer

benderhomer

Üye
"tweeties" forumda arat ve twitter'ın keyfini çıkart dostum.

- - - Eklendi - - -

"tweeties" forumda arat ve twitter'ın keyfini çıkart dostum.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
gravity foto yukluyor mu ? Tweties arızalı dostum

hitafnalsa

Üye
foto yüklüyor istersen profil fotoğrafını bile güncelleyebiliyorsun. Ayrıca twitter facebook foursquare gibi hesapları ekleyip check-in de yapabilirsin. Kısaca yapmak istediğin ve yapabileceğen herşey için en iyi program ;)

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler denyorum

- - - Eklendi - - -

dostum direk twittere fotograf yuklemeyı bulamadım ya :(

mert41994

mert41994

Üye
Telefonda entegre olan Twitter ve face upload'i bence şahane. Hiç sorun çıkartmadı. Sosyal ağlar ile bağlı galiba ancak güncelleme gerekiyor. Yoksa stabiliteden çok uzak kalirsin

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme nasıl pekı?

hitafnalsa

Üye
teşekkurler denyorum

- - - Eklendi - - -

dostum direk twittere fotograf yuklemeyı bulamadım ya :(
Programı açtığında ilk önce hesaplarını ekle sonra anasayfada (tüm hesaplarının göründüğü sayfada) en altta telefonundaki fotoğrafların olduğu yer var önizlemelerinden görürsün zaten. Oraya tıkladığında ordan facebook ve twittera ekleyebiliyorsun biraz incele ;)

ahmettt1903

Üye
Tweetian'ı da deneyebilirsin.

ImActualTurk

Üye
Tweetian'i onerebilirim ancak aşırı derecede mb yiyo. Extra neyi var diye sorarsan,profil resimlerine bakabiliyosun,tt listesini gorebiliyosun ve tarayicilara nazaran daha pratik.

famemonster16

famemonster16

Üye
Telefonda yüklü gelen sosyal ağlar programındaki twitterı kullanabilirsin veya direkt olarak galeriden de twitter ve facebooka fotoğraf yükleyebilirsin. Ama daha hoş görünümlü bir twitter programı istiyorsan tweetian yükle, mağazada ücretsiz. Ayrıca tweetianda tweetlerine konum ekleyebilirsin, yakınında atılan tweetlere bakabilirsin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt