nalcam22 Üye 'Patron' Alıntı: Benımkı resımlı aslanım. Genişletmek için tıkla ... Tmm neyse resimler için teşekkürler
'Patron' Alıntı: Benımkı resımlı aslanım. Genişletmek için tıkla ... Tmm neyse resimler için teşekkürler
233223 Üye Bağlanmak için internet noktası seçin turkcell internet gibi diyor tamama tıklıyorum salon listesi güncellenemedi tekrar dene diyor nasıl yapablrm belkide internet noktasını yapamyrm hçbr online oyunu oynayamyrm Allah rızası içn yardım
Bağlanmak için internet noktası seçin turkcell internet gibi diyor tamama tıklıyorum salon listesi güncellenemedi tekrar dene diyor nasıl yapablrm belkide internet noktasını yapamyrm hçbr online oyunu oynayamyrm Allah rızası içn yardım
eshqya05 Üye bende oyunu indirdim ama sawyer32 gibi kullanıcı adı ve şifre 1 harften başka yazılmıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. emeğine sağlık.
bende oyunu indirdim ama sawyer32 gibi kullanıcı adı ve şifre 1 harften başka yazılmıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. emeğine sağlık.
Kayahan14 Üye arkadaş ellerine sağlık allah razı olsun kaç gündür online okey ve satranç arıyodum çok saol