online cep okey gamyun

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
online cep okey gamyun
[/URL][/IMG]

[/URL]

Online üzerinden oynanabilen bir oyundur ve çok güzeldir internet paketiniz yoksa oynamayın tl niz gider aşağıdaki siteye ücretsiz üye olup programı kurduktan sonra üyelik bilgilerinizi girin hepsi bu kadar ben 1 senedir kullanıyorum bağımlılık yapti üye olmak için aşağıdaki linki tıklayın

ts.61

ts.61

Üye
dosya indirmek için başka site atsanız

izmitli1983

izmitli1983

Üye
wap.gamyun.net

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

Buradan telefonunuza uygun programı indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: poo_te
phasan

phasan

Üye
valla bende 1 senedır oynuyorum guzel bıde tavlayı eklersen cok ıyı olur

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
valla bende 1 senedır oynuyorum guzel bıde tavlayı eklersen cok ıyı olur

Bir üst mesajda verdiğim oyun yükleme linkine tıklayıp istediğin oyunu indirebilirsin tavla okey dama satranç gibi

55lim

Üye
kardeş telden üye olamadım bir rumuzu kontrol et diyor bir email kontrol et diyor hersey doğru burada telefonla üye olamadım tsk yinede

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
çok üyesi olduğu için rumuz aynı olabilir ve mail adresin kullanılır olmalıdır tekrar dene

----------Eklendi @ 02:39:51 ---------- Yazıldı @ 02:38:49 ----------

ben 10 kişiyi üye yaptım

ak42

ak42

Üye
teşekkürler kardeşim iyi oldu bu

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun bağımlılık yapar dedik interneti az harcar dedik harika dedik...

yaldan

Üye
bunlar oyunmu be.bırakın nokia sevdasını.alın bir android içiniz rahat gönlünüz ferah olsun.alın bim marketlerinde 250 tl lik lg android 2.2 froyo,yada xperia x10,x10 mini veya x10 mini pro,yada alın htc wildwire s.yada alın galaxy mini,fit,gio.nokia çöktü.şu an en çok satılan telefonlar samsung,polat alemdarın xperiası yani sony ericsson hem sağlam ,hemde güçlü..paralarınızı boşuna nokiaya vermeyin.bir abi tavsiyesi olsun.inşaallah anlarsınız

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bunlar oyunmu be.bırakın nokia sevdasını.alın bir android içiniz rahat gönlünüz ferah olsun.alın bim marketlerinde 250 tl lik lg android 2.2 froyo,yada xperia x10,x10 mini veya x10 mini pro,yada alın htc wildwire s.yada alın galaxy mini,fit,gio.nokia çöktü.şu an en çok satılan telefonlar samsung,polat alemdarın xperiası yani sony ericsson hem sağlam ,hemde güçlü..paralarınızı boşuna nokiaya vermeyin.bir abi tavsiyesi olsun.inşaallah anlarsınız

Kim ne derse desin öncelik benim için herzaman nokia dir herkez in görüşüne saygım var oda senin görüşün

yaldan

Üye
neden nokia.ucuz diyemi.yanlış yapmayın.yanlış anlamayın ama nokiaya vereceğin parayla kendine doğru düzgün bir android al.yada nokaianın s60v3 yani c7,n8,gibi bir telefon al.gerçi onlarda telefon değil ama.yinede oyun açısından biraz iyi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
s60 v3 değil c7 s3 tür ve c7 832 civarında fiyatı vardır ucuz olsa da onu alsak nokia symbian dan vazgeçecek işte o zamanda yine nokia

Üst Alt