cepte online ''Okey, tavla '' oynama dönemi başladı (forumda ilk)ücretsizzz

Sponsorlu Bağlantılar

daffy

daffy

Üye
    Konu Sahibi
cepte online ''Okey, tavla '' oynama dönemi başladı (forumda ilk)ücretsizzz
ARKADASLAR BU HİZMET ÖNCEDEN ÜCRETLİYDİ AMA ŞİMDİ ÜCRETSİZ YAPMIŞLAR ONLİNE HERKZELE İSTER BİLGİSAYAR BAŞINDAKİLERLE İSTERCE WİFİDEN BAĞLANANLARLA OKEY TAVLA VE 3 OYUN DAHA OYNAYABİLİYORSUNUZ DEDİMKİ BUNU MAXİCEP ÜYELERİ KESİN OYNAMALI

ilk önce adresine girip üyelik alın daha sonra:oke:

telefonunuzun internet tarayıcısından bu adrese giriyorsunuz orda hemen sizin telefonunuza uygun oyun indirmenizi söylüycek siz sececeksiniz okey istersen okey indiricen tavla istersen tavla indiricen oyunlar genelde 140 kb civarında boyutu çok küçük zaten oyuna girince üye bilgilerinizi gireceksiniz daha sonra programı yavas yavas çözersiniz mükemmel oynadım denedim çok güzel oyun yani salondakılerle konusma falan herşey var ordaki üye adım daffy333 üye olanlar arkadas olarak ekleyebilirler

hadi hayırlı olsun maxicep üyleri:heyo:
Teşekkür butonunu unutmayın lütfen

• Beğen
Tepkiler: gergin 02, cs15, peace_walker ve 15 diğerleri

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
deneyem varmı bn wifi üzerinden giriş yapamadım

daffy

daffy

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim bizzat
kullanıcı adını ve şifreni yazıyosun sonra altında giriş die bişi yok zaten hiç bişeye tamam demeden salonlara bakıyosun mesela 100 kapasiteli salon 40 kişi varsa gir diosun o zaman bağlanıyo anladın mı

--------------- Ekleme ---------------

telefondan resim almayı bilsem hepsini gösterecem de :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bn 5800 xm ile denedim ama kullanıcı adımla şifremi yazıyorum ama giriş yazmıyor çıkış yazıyor

tsunami0917

tsunami0917

Üye
valla arkadasim girdim oyun salonlar1na ama cepten masaya oturulmuyo onlar oynuyo ben tepeden öleee bak1yorum masaya uzaktan oyna dio ama yalan basiyorum basiyorum tik yok valla

daffy

daffy

Üye
    Konu Sahibi
masaya oturmak içinde orta tuşa bas o sana okey masasına oturacaksan 2-otur 3-otur 4-otur diyecek sende 2 3 4 tuşlarından birine basacan hangı tarafa oturmak ıstıyosan

--------------- Ekleme ---------------

bn 5800 xm ile denedim ama kullanıcı adımla şifremi yazıyorum ama giriş yazmıyor çıkış yazıyor
javaprogram oldugu için hep tuşlarla yönlendiriliyo oyun mesela taşı atmak için 9 a basıysun çekmek için 7 oyunda görürsün zaten bağlanabılmen içinse kullanıcı adını şifrenı yazdıktan snra sağ geç en sona sıfır a bas diyecek sana ordan sonra yaparsın zaten

ramazan_efem

Üye
t cell ile girilemiyo

Felix F.

Felix F.

Üye
internet tarayıcısından denedim geçersiz sunucu ismi diyo :S hattım turkcell bi alakası olabilirmi ?

munzur666

Üye
kardes burada uylık dıyor neden bundan bahsetmıosun haftalık 20 kontor desene bende bılmıyorum dıe her gordunuzu eklemeyın yazmayın surayı okudun mu

derya07

Üye
bnde giremiom oyuna... nik ve şifreyi yaziorm çıkış dio + dogru mu 20 kntr fln gidiomus haftalık???

Revengeful

Emekli Yönetici
çalışmıyormu?

uuRxDD

Üye
Bu nasıl iş . Rumuza ve şifreye sadece 1 karaktr yazabiliyorum. Ama normalderumzmla alakası yok ,hem üyelk alıyoruz hem giremiyoruz. Güya model sçtiriyor tamam güzel 5800 seçtik ama ne zihniyetse hala yok 5 e bas yok bilmem ne çıkıyor. Arkadaşım konu güzel sağol ama at çöpe gitsin 5800 kullanıcıları için.

mr_kamil

Üye
Abicim iyi guzelde ama uye olamiyoruzki.Bilgileri doldurduktan sonra devami tikliyoruz ama tik yok hic bisey degismiyor.

musaykan

Üye
tşklerr

sensei000

Üye
süperrrrrr

BANLI

BANLI

Üye
üyelikte kontor gidiyor mu gitmiyormu haftada 20 kontor filan diyorlar ona göre indireceğim

kendal_47

kendal_47

Üye
ben indirdim denedim sonuç çok iyi bir tek 101 oyununu bulamadım oyunculara sordum çoğu pc'den girdiği için pek yardımcı olamadı düz okey oynadım herşey arkadaşın anlattığı gibi ucretlendirme görmedim ben ilk girdiğinizde sağ yapın rumuz şifre girin (rumuz şifre 10 karakteri geçmesin )bi daha sağ yapın erişim nok. Isteyecek 0 sıfıra basıp erişim nok. Seçin salonlara bağlanacakriniz istediğiniz salona ok deyip 5.e basarak girebilirsiniz daha sonra sağa bastıkca KULLANICILAR istediğinize yazabilirsiniZ ARKADAŞLAR eklediğiniz arkdslar EN IYI 50 oyuncu listesi OYUNLAR burda masaları göreceksiniz 1 2 veya 3 kişinin olduğu masaya gelin seçim tuşuna basın izle veya oyna birini seçip oyuna girin 0'a basıp oyundan çıkabilir veya ayarları yapabilirsiniz 3 basıp masaya yazabilirsiniz bi daha 3 basıp istediğiniz oyuncuya yazabilirsiniz anlatım uzun oldu ama çok basit giriş yapın gerisi kolay şuanda oyundayim yalnız arayüz biraz gelişmeli herkese keyifli oyunlar

mahmut1440

Üye
5800 kullanan arkadaşlar biraz mantık lütfen...kullanıcı adı ve şifreni girdikten sonra sadece sağa geç ve bekle senden bağlantı isteyecek yaptıktan sonra üstte seçenekler çıkacak oyunlar bölümüne gir boş olan yere bas seçenek verecek girmek için 5 çıkmak 2 gibi yerlere üstüne tıkladınızmı onaylıyor zatiiii

Üst Alt