cepten onlıne flım ve dızı ızle

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
70 kişi bakmış bir kaç kişi yorum yapmış ama begenı yok neden acaba

dostum beğeniye neden bu kadar takıyorsun ki sonuçta insanlara faydalı olmak güzel birşeydir illa karşılığının olmasımi lazım bir dua yetmezmi veya yazılı bir şekilde teşekkür burada beğeni sayısının artmasıyla insanlar arasında taktir kazanmıyorsun ki faydalı oldukça iyi bir insan oldukça buradaki insanlar arasında saygınligin artar bunu unutma mühim olAN insanlık :oke: ayrıca paylasim için sağ ol

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

dostum beğeniye neden bu kadar takıyorsun ki sonuçta insanlara faydalı olmak güzel birşeydir illa karşılığının olmasımi lazım bir dua yetmezmi veya yazılı bir şekilde teşekkür burada beğeni sayısının artmasıyla insanlar arasında taktir kazanmıyorsun ki faydalı oldukça iyi bir insan oldukça buradaki insanlar arasında saygınligin artar bunu unutma mühim olAN insanlık :oke: ayrıca paylasim için sağ ol

dostum ben nedarblgım varsa herkese yardımetmeye hazırım teşekkurler yerıne dua etsenız de olur her kese faydaı olmaya çalışıyorum

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
dostum ben nedarblgım varsa herkese yardımetmeye hazırım teşekkurler yerıne dua etsenız de olur her kese faydaı olmaya çalışıyorum

Allah razı olsun hasan kardeşim yanlış anlamadin demi beni

AHMED...

AHMED...

Üye
ben yapamadım hasan bunu ya :(

AHMED...

AHMED...

Üye
siteye girdiğimiz de download yazan yerden dosyayı indirdim not dosyası şeklinde ismi site ismi not dosyasının ama içinde adres bilmiyor not dosyasının adını google den aratıyorum çıkmıyor nasıl yapacam

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
siteye girdiğimiz de download yazan yerden dosyayı indirdim not dosyası şeklinde ismi site ismi not dosyasının ama içinde adres bilmiyor not dosyasının adını google den aratıyorum çıkmıyor nasıl yapacam

tamam anlatıyım sen not defterındekı sıteyı url yazdıgın yere sıtenın ısmını yaz gırer

AHMED...

AHMED...

Üye
:D oldu Saol dostum daha yeni niye çıkmadı bilmem

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduysam ne mutlu ban

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
rıca

ekomar16

ekomar16

Üye
Dostum çok sağol site işe yarıyor ama dosyadaki url yi direkt buraya yazsaydın daha iyi olurdu açmak için dosyayı başka telefona attım.
Uğraşmayasınız diye site bu:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok sağol site işe yarıyor ama dosyadaki url yi direkt buraya yazsaydın daha iyi olurdu açmak için dosyayı başka telefona attım.
Uğraşmayasınız diye site bu:

cok tsk

klavye13

Üye
çok teşekürler paylaşım için.

Bir de şöyle bir site var.

Üst Alt