CEPTEN GÖRÜNTÜLÜ SOHBET-&-GÖRÜŞME imiChat v1.16(2) S60v3-S60v5 TÜRKÇE.sis

Sponsorlu Bağlantılar

mankenboy

Üye
dostum tele yükledim ve turkcellden şöyle bir mesaj geldi mobil ödeme işleminiz basarıyla tamamlandı ne demek bu simdi

GRAND_HUSTLER

GRAND_HUSTLER

Üye
dostum tele yükledim ve turkcellden şöyle bir mesaj geldi mobil ödeme işleminiz basarıyla tamamlandı ne demek bu simdi

o programı paralı yaptılar dostum..20 tl ücretli gibi uyarı veriyordu program açılırken..sendende büyük bir ihtimal para kestiler..

masum26

masum26

Üye
proğram için tşk eline sağlık

masaaa

Üye
arkadaşlar bunun türkçe versiyonu yokmu

ortyy

Üye
eline emegine saglık indirdim yukleyip deneyecegim

haqqus

haqqus

Üye
para tuzağı :off:

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
iyimiş teşekkürler

nakliyat

Üye
videolu chat programı yokmu paltalk gibi cok güzel böyle program yaparmısınız

lgkg300

lgkg300

Üye
Uygulama paralı mi? Kurduktan sonra 1 Tl falan kesileceğini söylüyor kabul etmiyorum

aslls

aslls

Üye
daha önceki kurduğumda problemsiz çalışmıştı :D şimdi imichat günlüğü ekranında takılıp kalıyor :D wifi 8mps ile 1.5 saat bekledim hala aynı :D bu nedir şimdi...
ha bu arada paralı olduğunu iddia eden arkadaşlara sesleniyorum :D kanalların bir kısmı ücretli bir kısmı ücretsiz fakat adult kanalların tümü ücretli dikkat edin ;)

zafer198

Üye
Soal arkds

marist

marist

Üye
eyw tsk.

osmndmr.32

Üye
indirdim tam 10 tl mi aldi

metawolf

metawolf

Üye
2009 dan beri sorunsuz kullaniyordum ama son zamanlarda gprs baglantimla login olmuyor.sadece wifi den login oluyor.ayni problemi yasayan varmi

Bystone

Bystone

Üye
ücretli mi acaba bu uygulama?

aynsbahar

Üye
arkadaşlar ben bu cepten bılgısayara görüntülü programı ındıremıyorum ne olur bana yardımcı olunnn ındırmem lazım çok önemli tesekkurler ılgınız ıcın sımdıden

orxkannn

Üye
evet bende oyle

faruk8152

Üye
sertifika sorunu veriyo :(

asilmen

asilmen

Üye
imichat gprs yle login olmuyorsa bağlanırken türkcel ayarlarını seç hattın başkada olsa farketmez türkcel ayarlarıyla login olacaktır

- - - Eklendi - - -

imichat gprs yle login olmuyorsa bağlanırken türkcel ayarlarını seç hattın başkada olsa farketmez türkcel ayarlarıyla login olacaktır

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben bu cepten bılgısayara görüntülü programı ındıremıyorum ne olur bana yardımcı olunnn ındırmem lazım çok önemli tesekkurler ılgınız ıcın sımdıden
beni ara yardımcı olurum 05398549949

- - - Eklendi - - -

imichat hakkında tüm sorunlarınıza çözüm bende beni arayın veya mesaj atın sorun söyleyeyim 05398549949

Üst Alt