İlk adım olarak wap ayarlarını almalısın,
İkinci olarak ise tarayıcını açıp 0.facebook.com yazacaksın,
Erişim noktası olarak ise avenın wap servisini'i seçeceksin iyi kullanımlar.
arkadaşım herhangi bir ayar yapmadan hem ücretli sürüme hem de 0.facebook.com adresine girebiliyor. ben de ise tarayıcı desteklemiyor diyor. yani siteye bağlanıyor ama görüntüleyemiyor.
kardeşim insanları yanlış yönlendirme kesinlikle ücretsiz ben çok rahat giriyorum sadece wapı seçeceksin sadece vodafoneda oluyor diye birşey yok bence vodafone kerizlik yapıp boşuna reklam yapıyor sırf kendisinde olan bir özellikmiş gibi zaten girdiğmde en üstte ''Turkcell üzerinden ücretsiz bağlantı '' yazıyor...
bazı arkadaşların ufak tefek sorunlarına çare olabilmek için zaten burası bir haber sitesi değil forumdur çok biliyosan kendin yap o zaman kaç kişi yapamıyor bu işi
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlar
sen anca 'oha' de sonuçta ben kimseyi teşşekkür için zorlamadım teşşekkür eden arkadaşlar kendi insiyatiflerini kullanarak teşşekkür ettiler sana onların kararlarını sorgulamak düşmez forum genelinde bu tarz birsürü konu var hepsinin burada toplanması açısından yararlı olacağını düşündüm böylece forumumuzda düzen olur saygılarımla ...iyi forumlar
Ya Şimdi niye tartışmaya dönüyosun benim umrumda değil ne yaparsan yap Deneme'ye taşınır ayrıca insanların dikkatsizliğinden faydalanmışsın ve zaten zorlayamasın
benim şuan samsung e 250i kullanıyorum hattım turkcell bazen hızlı ama sinyal olmayınca çok yavaş sunucu ile bağlantı kurulamadı diyo.. bi kere vodafone taktım denedim felaket hızlı facebook ta hiç takılma vs. yok bence hızlılık bakımından vodafone daha iyi. ama şöyle bir durum var samsung e 250 i ile turkcell bir araya geldiği zaman kötü oluyo ama aynı hattı n73 e takıyorum samsung e250 den daha hızlı