saerox1 Üye paylaşım için teşekkürler . telefonun internetsiz çalışan tv si yokmu arkadaşlar hani şu çin mallarında oluyor ya onun gibi
paylaşım için teşekkürler . telefonun internetsiz çalışan tv si yokmu arkadaşlar hani şu çin mallarında oluyor ya onun gibi
Cengizt Üye Konu Sahibi saerox1' Alıntı: paylaşım için teşekkürler . telefonun internetsiz çalışan tv si yokmu arkadaşlar hani şu çin mallarında oluyor ya onun gibi Genişletmek için tıkla ... Nokia oyle birsey daha cikarmadi... (Cikarmicakta) Japonlar hep Tuner cipi atiyor telefonlarina... Europada DVB-T sistemi var... Mesela LG
saerox1' Alıntı: paylaşım için teşekkürler . telefonun internetsiz çalışan tv si yokmu arkadaşlar hani şu çin mallarında oluyor ya onun gibi Genişletmek için tıkla ... Nokia oyle birsey daha cikarmadi... (Cikarmicakta) Japonlar hep Tuner cipi atiyor telefonlarina... Europada DVB-T sistemi var... Mesela LG
keslan125 Üye yarbay58@hotmai' Alıntı: ben indirdim 5 dk falan izledim 35 kontörüm gitti vodafonede, saçmalık bence Genişletmek için tıkla ... Wlandan izle kardesim.Yoksa gider kontürler.
yarbay58@hotmai' Alıntı: ben indirdim 5 dk falan izledim 35 kontörüm gitti vodafonede, saçmalık bence Genişletmek için tıkla ... Wlandan izle kardesim.Yoksa gider kontürler.
aykutcsgn Üye istediğimiz kanalları izleyebiliormuyuz kaç kanal war mesela yani star kanal d show gibi kanallar warmı ellerine sağlık teşekkürler emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- bu programda star kanal d atv show fln da warmı cwp werirseniz sewinirim şimdiden teşekkürler emeğe saygı
istediğimiz kanalları izleyebiliormuyuz kaç kanal war mesela yani star kanal d show gibi kanallar warmı ellerine sağlık teşekkürler emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- bu programda star kanal d atv show fln da warmı cwp werirseniz sewinirim şimdiden teşekkürler emeğe saygı
YuZaRSiFTaN Üye ellerine saglık cok mukemmel olmus şifreyide girdim butun kilitler kalktı yalnız ses gelmiyor oda sanırım hatlardan dolayı teşk güzel insan eline emegine saglık
ellerine saglık cok mukemmel olmus şifreyide girdim butun kilitler kalktı yalnız ses gelmiyor oda sanırım hatlardan dolayı teşk güzel insan eline emegine saglık
Cengizt Üye Konu Sahibi aykutcsgn' Alıntı: istediğimiz kanalları izleyebiliormuyuz kaç kanal war mesela yani star kanal d show gibi kanallar warmı ellerine sağlık teşekkürler emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- bu programda star kanal d atv show fln da warmı cwp werirseniz sewinirim şimdiden teşekkürler emeğe saygı Genişletmek için tıkla ... Büyük kanallar yok... Trt 1-5 var... birde bir kac tane baska ....
aykutcsgn' Alıntı: istediğimiz kanalları izleyebiliormuyuz kaç kanal war mesela yani star kanal d show gibi kanallar warmı ellerine sağlık teşekkürler emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- bu programda star kanal d atv show fln da warmı cwp werirseniz sewinirim şimdiden teşekkürler emeğe saygı Genişletmek için tıkla ... Büyük kanallar yok... Trt 1-5 var... birde bir kac tane baska ....