~Cepte Televizyon izleme Programı~(150 Kanal)

Sponsorlu Bağlantılar

haci6153

Üye
tesekkurler

iborottim

Üye
Ya arkadaslar bende nokia e90 war.ama ben biturlu yukleme yapamiyorum.lutfen birileri yardimci olabilirmi?download linkini mail olarak atarsaniz sewinirim.simdiden tesekkurler
[email protected]

erengelebek

Üye
merhaba bende e71 var s60 os9.2 v.3 yüklemeye çalışırken desteklenmiyor dedi, sertifika hatasımı acep diyerek bi sitede üyeliğimden sertifikalandırayım dedim s60 uygulaması değildir diyor, wireless var bende aslında olsa bedava çok iyi olacak ama , bu diğer wireless olan arkadaşların ki s40 mı acaba ki nokianın wireless lı s40 cihazı yok, varsada ben bilmiyorum nokianın en düşük modelli renkli ekranları bile s40.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kaç kontur gittiğini soran arkadaşlara cevaben: arkadaşlar diyelimki dakikası 1 kntr ki bu çok ucuz, oturuyp 1 saat izleyip 60 kntr mu verceksiniz allah aşkına yani cep öğrenci gibi 10 dk 1 kntr falan olacak değil ya, kntrum gider diye korkuyorsanız yüklemeyin , kntr gitsin ben öderim diyecek kadar paranız varsa gidin wi-fi li telefon alın , ayrıca siede bir arkadaş avea 5 dk 10 kntr, türkcelli biride 5 dk falan açtım 51 kntrum gitti demiş, lütfen yorumların tamamını okuyun en altta sayfaları atlatın, 23 sayfa yorum yapılmış, benim telefonumda wi-fi var ama bende bu pro yu yükleyemiyorum, sizden bir farkımda yok açıkcası, ayrıca programı buraya upload eden arkadaşın emeğine sağlık teşekkürler

kuralsızmc

kuralsızmc

Üye
6270 oluyasa söyleyin acil

fiko18

fiko18

Üye
Kardes saol tşk denemem lazım

bolob

Üye
kontör götürüyomu

bozkurt_37

Üye
teşekkurler

Ardil63

Üye
Tşkürler arkadaş

axaraylıidris

Üye
ama hiç bi kanal yok
:@:vur

flecer

Üye
hangi telefonlarda geçerli N95var olmuyor desteklemiyom

carizmax2

Üye
nasıl indircez abı yaa yardımcı olun lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Burakaaaa_9889

Üye
bEN İNDİRDİM DENEYECEĞİM BİŞİ OLURSA YAZARIMM

by_sivaslı

Üye
Arkadaşlar 6600 da denendi sorunsuz çalışıyor ve görüntü garip bir şekilde çok iyi standartların üzerinde.Herkes soruyor kontore gelince 1 dakikaya yaklaşık olarak 300 kb gprs kullanıyor yani internet paketi olmadan kesinlikle açmayın...Kanallar arasında hiç türk kanalı yok ama dünyaca ünlü cnn, bbc, euro sport, cartoon network ve diğer ünlü kanallar var isteyen indirsin kalite çok iyi...Programı koyan arkadaşın eline sağlık...

sukru2234

Üye
teşekkür ederim

BestHacker

BestHacker

Üye
merhaba bende e71 var s60 os9.2 v.3 yüklemeye çalışırken desteklenmiyor dedi, sertifika hatasımı acep diyerek bi sitede üyeliğimden sertifikalandırayım dedim s60 uygulaması değildir diyor, wireless var bende aslında olsa bedava çok iyi olacak ama , bu diğer wireless olan arkadaşların ki s40 mı acaba ki nokianın wireless lı s40 cihazı yok, varsada ben bilmiyorum nokianın en düşük modelli renkli ekranları bile s40.

ayrıca kaç kontur gittiğini soran arkadaşlara cevaben: arkadaşlar diyelimki dakikası 1 kntr ki bu çok ucuz, oturuyp 1 saat izleyip 60 kntr mu verceksiniz allah aşkına yani cep öğrenci gibi 10 dk 1 kntr falan olacak değil ya, kntrum gider diye korkuyorsanız yüklemeyin , kntr gitsin ben öderim diyecek kadar paranız varsa gidin wi-fi li telefon alın , ayrıca siede bir arkadaş avea 5 dk 10 kntr, türkcelli biride 5 dk falan açtım 51 kntrum gitti demiş, lütfen yorumların tamamını okuyun en altta sayfaları atlatın, 23 sayfa yorum yapılmış, benim telefonumda wi-fi var ama bende bu pro yu yükleyemiyorum, sizden bir farkımda yok açıkcası, ayrıca programı buraya upload eden arkadaşın emeğine sağlık teşekkürler
Eline koluna saglik arkadasim olayi guzel ozetledin

aslan14156

Üye
çokkkk tesSEkuRRRR leerrRRR:):kop:

metboy38

metboy38

Üye
süper topram eline saglık 6670 sounsuz calısıyor türk kanal yok avea paketle kullanıyorum sorun yok flimler zorlu

mikailMEHMETali

Üye
tesekkür edrim

goldenheros

goldenheros

Üye
kontör düşmanııııı:(

ersinhalici

Üye
benim telefon 6303 programı sırasıyla yükledim amaaçıl mıyo dio ne yapabilirim? acil.

arkadaşlar bana şifreyi de sormadı

Üst Alt