merhaba bende e71 var s60 os9.2 v.3 yüklemeye çalışırken desteklenmiyor dedi, sertifika hatasımı acep diyerek bi sitede üyeliğimden sertifikalandırayım dedim s60 uygulaması değildir diyor, wireless var bende aslında olsa bedava çok iyi olacak ama , bu diğer wireless olan arkadaşların ki s40 mı acaba ki nokianın wireless lı s40 cihazı yok, varsada ben bilmiyorum nokianın en düşük modelli renkli ekranları bile s40.
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca kaç kontur gittiğini soran arkadaşlara cevaben: arkadaşlar diyelimki dakikası 1 kntr ki bu çok ucuz, oturuyp 1 saat izleyip 60 kntr mu verceksiniz allah aşkına yani cep öğrenci gibi 10 dk 1 kntr falan olacak değil ya, kntrum gider diye korkuyorsanız yüklemeyin , kntr gitsin ben öderim diyecek kadar paranız varsa gidin wi-fi li telefon alın , ayrıca siede bir arkadaş avea 5 dk 10 kntr, türkcelli biride 5 dk falan açtım 51 kntrum gitti demiş, lütfen yorumların tamamını okuyun en altta sayfaları atlatın, 23 sayfa yorum yapılmış, benim telefonumda wi-fi var ama bende bu pro yu yükleyemiyorum, sizden bir farkımda yok açıkcası, ayrıca programı buraya upload eden arkadaşın emeğine sağlık teşekkürler