Cepte silinmeyen programları nasıl siliyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

omerymn_81

Üye
tşk güzel paylaşım

blueking

blueking

Üye
paylasim icin sagolun bende ani sorunla karsi karsiya kaldim

shexpin

Üye
at format olsun bıtsın yada hafıza kartını pc de biçimle onbemlı doyalrını pcde beklet formattan sonara tekrar atarsın.

oner414

Üye
bnm telefonum n70 bu programı kurdum bunu telefonum donuyor diyee kurum fakat ing. telefonumu nasıl eski halee getirebilirim?

zehravi

Üye
Fexplorer N73 ME ye yükleyemiyorum.Yükleyen var mı acaba?

djhiguramos

djhiguramos

Üye
1-)Fexplorer da task ları gösteren yere gel uygulamanın üstüne gel c ye bas uygulama kapanır.Sonra da dosyasını bul sil.
2-)N70 hotswap olduğundan başka yöntemlerde deneyebilirsin.

zehravi

Üye
tşk.basit ve netice alınıyor.

yyigitsoy

Üye
Merhaba Arkadaşlar, "Smart Settings" adlı programı "Uygulama Yöneticisi"nden kaldıramıyorum, FExplorer'dan hangi dosyaları silmem gerekiyor, bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

kominar

Üye
Arkadaslar bu SGProAutoHider ne işe yarıyor bu her neyse bazan sıkıntı veriyor bilgilendiren olursa sevinirim

cennetbahcesi

cennetbahcesi

Üye
Ben telefona format attim. Sonra hafiza kartinda olan programlari otomatik olarak kurarken iptal ettim kurulumu. Ama Uygulamalar klasöründe Oyunlar programi kaldi. Program bile degil, simgesi gri ve kirmizi. Ne silebiliyorum ne de acabiliyorum. Hafiza kartinda ve telefonun kendisine göremedim. Uygulama ve Dosya Yöneticisinde de bulamadim.

Yardimci olabilirmisiniz? Nasil kaldirabilirim onu?

patpata

Üye
Arkadaşlar bütün dediğiniz programları denedim hiçbişekilde menüden kalkmıyor program. Son mesajlar taa kaç sene önce yazılmış birisi bu konuya el atsa iyi olur, yardım bekliyoruz ilgisizlik çok fazla. Silmek istdiiğim program sadece menüde. Ne uygulamada var n başka biyerde..

bgursoy

bgursoy

Üye
dostum uygulama yöneticisinde silersin benim bildiğim bu...

63urfalı

63urfalı

Üye
silici pro indir

Üst Alt