Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepte silinmeyen programları nasıl siliyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
omerymn_81
Üye
tşk güzel paylaşım
blueking
Üye
paylasim icin sagolun bende ani sorunla karsi karsiya kaldim
shexpin
Üye
at format olsun bıtsın yada hafıza kartını pc de biçimle onbemlı doyalrını pcde beklet formattan sonara tekrar atarsın.
oner414
Üye
bnm telefonum n70 bu programı kurdum bunu telefonum donuyor diyee kurum fakat ing. telefonumu nasıl eski halee getirebilirim?
zehravi
Üye
Fexplorer N73 ME ye yükleyemiyorum.Yükleyen var mı acaba?
djhiguramos
Üye
1-)Fexplorer da task ları gösteren yere gel uygulamanın üstüne gel c ye bas uygulama kapanır.Sonra da dosyasını bul sil.
2-)N70 hotswap olduğundan başka yöntemlerde deneyebilirsin.
zehravi
Üye
tşk.basit ve netice alınıyor.
yyigitsoy
Üye
Merhaba Arkadaşlar, "Smart Settings" adlı programı "Uygulama Yöneticisi"nden kaldıramıyorum, FExplorer'dan hangi dosyaları silmem gerekiyor, bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
kominar
Üye
Arkadaslar bu SGProAutoHider ne işe yarıyor bu her neyse bazan sıkıntı veriyor bilgilendiren olursa sevinirim
cennetbahcesi
Üye
Ben telefona format attim. Sonra hafiza kartinda olan programlari otomatik olarak kurarken iptal ettim kurulumu. Ama Uygulamalar klasöründe Oyunlar programi kaldi. Program bile degil, simgesi gri ve kirmizi. Ne silebiliyorum ne de acabiliyorum. Hafiza kartinda ve telefonun kendisine göremedim. Uygulama ve Dosya Yöneticisinde de bulamadim.
Arkadaşlar bütün dediğiniz programları denedim hiçbişekilde menüden kalkmıyor program. Son mesajlar taa kaç sene önce yazılmış birisi bu konuya el atsa iyi olur, yardım bekliyoruz ilgisizlik çok fazla. Silmek istdiiğim program sadece menüde. Ne uygulamada var n başka biyerde..
bgursoy
Üye
dostum uygulama yöneticisinde silersin benim bildiğim bu...