Cepte silinmeyen programları nasıl siliyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Cepte silinmeyen programları nasıl siliyoruz
N70 e Smart.Guard.Pro.Full.v3.00.SymbianOS diye bir program yükledim
fakat silerken uygulamayı kapatın diye soruyor evet diyorum
ama silemiyor
fexplorer la denedim sadece uygulama yöneticisnden
kaldırdı
artık oradan kaldırma işlemide yapamıyorum
çünkü gözükmüyor
bu programı nasıl kaldıracağım

Lion Heart

Lion Heart

Üye
programı bir kez daha teline kurarsan uninstall olarak gözükür... Yani uygulama yöneticisinden görebilirsin... Uninstall edeceğin zaman programı kapatman gerekiyor.... Uygulamayı baştan sen kapat...
Ayrıca uygulama dosyaları read only olabilir... Bunu da kaldırırsan sorunun çözülür umarım...

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
uygulamada kapat diye bir yer yok
yani ben el ile kapatamıyorum
çok gıcık bir proymuş
sinir etti, beni

ayrıca task sheet diye bir pro varmış
o bu tür programları silebiliyormuş
nerden bulabilirim acaba

nightmare6230i

Üye
aynı sorun banada ses kaydedici programda olmuştu.bi türlü kaldıramadım.en son teli pc ye bağladım ordan sildim.sen data kablon varsa bağla karttan sil.en ii çözüm bu.umarım halledersin.

ocu77

ocu77

Üye
N70' i orjinal kutulu aldıysan vardır data kablosu..

• Beğen
Tepkiler: ege_77e

dagiemmi

Üye
aynı prğ. bir daha yükle ,yüklensin mi? uyarısı gelince yükle daha sonra değiştirilsin mi? uyarısı gelince kabul yülemeye başlayınca iptal et daha önce 2 proğramdan böyle kurtuldum (not arkadaş benim yüklediklerim bir üst versiyonu idi)

mustafacimdeli

Üye
kardeş önece Fexplorer'dan sil sonrada yöneciden sil o zaman silinir

nightmare6230i

Üye
fexplorerdan olmuyo aynı soruna bende karşılaştım.ordan silio ama program hala duruo ama sildiği için çalışmıyoda.bu yüzden dediğimi yap. ya data kablosu yada card reader.

Treable

Treable

Üye
arkadaşlar teknik çelişkilerden dolayı silinemeyen ya da silindiği halde sorun çıkardığından şüphelenilen programları kaldırmanın iki ve kesin yolu vardır. (yani bu başka yolu yoktur manasına da gelir.)
1. si format (HDD içinde hafıza kartları içinde aynı vs.)
2. si o programı aynen yani tekrar kurup, silme işlemi yapmaktır.

yalnız şu unutulmamalıdır ki; her program geride gereksiz dosyalar bırakır. bu nedenle bilmediğiniz ya da emin olamadığınız hiç bir dosyayı silmeyin. çünkü o dosyanın sistemin çalışması için gerekli bir ayar yada sistem dosyası olma ihtimali vardır. yukarıda da Allah vardır :)

bilgisayarın ya da cep telefonunun çok yavaşladığını ya da hafızanın çok azaldığı durumlarda yedek alıp format çekmek, sonra da geri yükleme yapmaktır.

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
program telefon hafızasına kurulu
data kablom var
N70 orjinal ve garantili
ayrıca data kablosuyla telefon hafızasınıdakini
yada kart hafızasındakini nasıl sileceğim ki
sistem gözükmüyor

madhead

madhead

Üye
...

madhead

madhead

Üye
fexplorer a gir..tasks a gir...orda kaldıramadığın pronun çalışan bi dosyası olacak..(SGProAutoHider) onun üzerine gel "C" ye bas.."kill task" dicek..evet de...sonra çık..yöneticiden normal bi şekilde proyu kaldır..

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
fexplorer da task nerde ?
program c de kurulu ama task göremedim

madhead

madhead

Üye
Rockets' Alıntı:
fexplorer da task nerde ?
program c de kurulu ama task göremedim

eski versiyonlarında o özellik yok..

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
1.11.22 yi (Türkçe) kullanıyorum
yenisi kaç

madhead

madhead

Üye

bunu bi dene

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
madhead
teşekkürler
1.16 Betayı yükledim
programı kaldırdım

serotonin

serotonin

Üye
N70'im var aynı sıkıntıları yaşadım.N70'i online update edip 18 Eylül Firmware'ini yükledim artık dosyalardan da silinmeyen programlardan da kurtuldum 25 dakikada.Yalnız N70'inde yazılım güncellemeden önce tüm yedeklerini al,güç kaynağına bağlı bir PC'de telefonunu şarj aletine bağlayıp "Nokia Software Updater v.1.1.40" versiyonunu Net'ten indirip kurarak USB bağlantısıyla telefonunu sıfırla.Kolay gelsin.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Fexplorer system/apps ye gir programın klasörünü bul içeri girip tek tek sil sonra teli restart et sonra yine girip recogs libs ve programs klasörlerinde o programa ait bilgiler varsa onlarıda kaldır sorun tamamen çözülür

Üst Alt