Cepte Msn Bi Sorum Olacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Cepte Msn Bi Sorum Olacak ?
arkadaşlar ben cepte msn programını indierdim ama bağlanamıyorum Gprs bağlantı hatası diyo telsim için gprs ayarlarını yazarsanız sevinirim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bağlantı için GPRS değiş INTERNET ayarları olacak

Yani telsim gprs olarak değil bağlantı noktanız teslim internet olacak.

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı seçenekleri arsaında o yoktu sadece gprs ve mms wardı

yoks

Üye
banada aynı hatayı verdi ama bir baktım kntr bitmiş

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O zaman Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / Seçenekler / Yeni Erişim Noktası / Varsayılan Ayarları Kullan diyerek yeni bir erişim noktası oluştur.

Bağlantı İsmini internet ve erişim noktası ismini internet yap gerisi boş kalsın.

yoks

Üye
cepte msn tüm ayarları kendi yapıor bildiğim kadarı ile ben öle bişi yapmadım

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 24 2006, 09&#58;38 PM) [post=262238]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O zaman Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / Seçenekler / Yeni Erişim Noktası / Varsayılan Ayarları Kullan diyerek yeni bir erişim noktası oluştur.

Bağlantı İsmini internet ve erişim noktası ismini internet yap gerisi boş kalsın.
[/b][/quote]
nafile

yoks

Üye
dostum bişi sölicem sana Nokia.com&#39;a girip 7610 için Setting Wizard İndir Tüm ayarları yap daha sonra yine dene bence başka sansın yok gibi

madmann

madmann

Üye
telsimde gprs yOOKKK bunu başka bi başlıktada söylemiştim ama yine söyliyim telsimde interneti kullanmak istiyorsan 750 knt 0 latacak şekilde bayılacaksın ve 1ay beleş kullanacaksın(nasıl bedavaysa artık)

yoks

Üye
o nasıl ya bedava öle

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Jan 24 2006, 10&#58;04 PM) [post=262273]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telsimde gprs yOOKKK bunu başka bi başlıktada söylemiştim ama yine söyliyim telsimde interneti kullanmak istiyorsan 750 knt 0 latacak şekilde bayılacaksın ve 1ay beleş kullanacaksın(nasıl bedavaysa artık)
[/b][/quote]

arkadas haklı sen 750 kont alacagına bı turkcell hat al daa ıı

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Telsimin böyle olduğunu unutmuştum

Ayrıca diğer ayarlar için Dosyalar / Series60 bölümünden Setting Wizard&#39;ı yükleyebilirsin

amedian

amedian

Üye
ben aradım musteri hizmetlerini degişim için bir calısma yapın diye, kendi capımda sikayet.. aslında bunların varya kendi kullanıcı kitlesinden haberi yok bu sekilde gprs e telsimde 3000 kişiden 1 kişi katılır oda ii bi tahmin ama dgr turlu yapsa 3000den 750 konturun gelirinden fazlasını kazanır. gerçi para benim cebime girmiyo banane 5000 - 10000 &#036; maaş verdikleri mürürleri danışmanşları dusunsun

HADES

Üye
Baglanmak için CHATIN programının ayarlarını da kullanabilirsin indirecegin sitenin adını yazamıyorum reklem olur diye. Kurduktan sonra programı açınca ayarlar olarak hangi şebekeyi kullanıyosan onu seç msn e baglanırkende bu ayarı kullan (örn. CHATIN TELSİM)
Kesin çalışırı
kolay gelsin............
<div class='quotetop'>(huseyin_anaconda &#064; Jan 24 2006, 09&#58;19 PM) [post=262213]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar ben cepte msn programını indierdim ama bağlanamıyorum Gprs bağlantı hatası diyo telsim için gprs ayarlarını yazarsanız sevinirim
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt