Cepte exe. dosyası calistirma

Sponsorlu Bağlantılar

japonis17

japonis17

Üye
hackli tellerde symbian programların exe uzantılı bölümleri var mesela sys/bin/hadykeloc.exe hadyclock.exefscaller.exe besttimer.exe gibi EXE uzantılı dosyalar mevcut bu noktadan cıkarak exe dosyalarının acılması mücize olmaz tel nokia n73 hackli versiyon

sadece bir fikir bildiğim birsey yok arkadaslar

Perfect!

Üye
exe windowsa ait bi uzantı her işletim sisteminin kendi uzantısı vardır. Mesela linux de exe çalıştırmaz. Symbian da .sis ve sisx var tabi harici programlarla .doc .ppt pdf bunun gibi şeyleri çalıştara bilirsin ama exe çok farklı

revmez42

Üye
Cepte exe dosylari calismaz.Hem isletim sistemi hemde donanim olarak desteklenmez.Olsaydi zaten cep telefonu demezdik

orhansergen

orhansergen

Üye
Cep telefonu exe çalıştırır fakat sınırlıdır telefonun açılışını sağlayan program simbyan değil exe dir sonra mesela winrar yükledik bu uygulama da çok küçük bir exe dosyasını recogs a atar bazen bu dosya mdl dir falan filan işte msn mavi-ad-gb'et'hotmail.com

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
mılletımım hayallerıde guzel yakında telefonla yıldızları yakından gosteren pro varmı dıye soran olursa sasırmayın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler yeni çıkan n8 de acaba böyle bir şey olabilirmi bence olursa süper olur zaten almayı düşünüyom

yakamoz1932

yakamoz1932

Üye
Symbian ve windows c++ kökenlidir. Birbirine convert edip sdk ile işleyip sertifikalyıp kullanabilir hatta para kazanabilirsiniz.

ismailaldas

Üye
ama ben calıstırıyorum....

sedat_17

sedat_17

Üye
Imkansız diye bir sey yoktur yapmak isteseler yaparlardı adı ustunde tel pc dgl

botanakyol

Üye
peki ben telefona flash atıcam ama ındırdıgım butun flash programları .exe uzantılı o konuda ne yapabılırım yardım pls

sisdempol1

Üye
selam arkadaşlar, yapıları farklı olabilir ama bunu yazılımla değiştirmek mümkün.arkadaşın söylemek istediği exe olarak tasarlanmış programı yeniden sis uzantılı olarak yazmak olsa gerek bu mümkündür.Bu konuda yardımcı olabilecek programcı arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

bbayin

Üye
convert de edilebilir biraz uğraş ister ama ve symbian exe çalıştırır isterseniz sis dosyası düzenleme yazılılmlarıyla sis dosyasının içindeki dosyalara bakın yada en güzel örnek çoğumuzun bildiği tel hacklemek için kullanılan "installserver.exe" dir ama çalışma sistemleri farklı misal windowsta bir program çalıştırdığınız zaman exe dosyasının içindeki dosyaları temp klasörüne kopyalar ve oradan çalıştırır symbian işletim sisteminin de böyle bir temp klasörü vardır o da oradan çalıştırır. ama sadece exe dosyasını convert etmek yetmez onu tam olarak çalıştırabilecek eklentileri de sisteme entegre etmek gerekir misal windowsta ".net framework" eklentisi vadır bazı programlar eğer ".net framework" versiyonunuz düşükse güncelleme ister ve güncelleme yapmadan çalışmaz bu böyle uzar gider...
bu işi çözmek için ya symbianı bir an önce açık kaynak kodlu hale getirirler yada yeni bir programlama dili yaratmak gerekir...

NewSoldier

NewSoldier

Üye
.exe dosyalı bi proğramı telde açmakmı? aslında bu imkansız olmazdı eğer şu Sa la k telefonlar şey pardon akıllı telefonlar çıkmasaydı :) büyük firmalar s60v2 üzrerinde daha çok yenilikler yaparlardı tabi bu Sa la k telefonlar şey pardon gene unuttum akıllı telefonlar piyasaya düşünce s60v2 ninde sonu geldi eh kullanan bir kaçkişi kaldı ama ben 6630 umu değiştirmem :)

badeci

Üye
aynen ben de 6680 imi değiştirmem.3tane 6600 2 tane 6630 bir de 6680 hep de arka arkaya symbiamli aldım.bu aralar dokunmatik 5230 bulmaya çalışıyorum.o da symbianli.akıllı telefon neymiş

NewSoldier

NewSoldier

Üye
aynen ben de 6680 imi değiştirmem.3tane 6600 2 tane 6630 bir de 6680 hep de arka arkaya symbiamli aldım.bu aralar dokunmatik 5230 bulmaya çalışıyorum.o da symbianli.akıllı telefon neymiş
iyi benim takımdan birini daha bulduk :)

ahmet 14

Üye
bindpda vs guruplarının reklam exe leri vardır telde calısan ve bazı viruslerde kendilerini silinmez yapmak kkendini kopyalama amacluı exe leri kullanırlar ama bunlar ufak boyutlu ve basit exe dirler
nasıl yapılırlar bende yapabilirmiyim?

bardaksız

Üye
çalışmaz

Üst Alt