Cepte exe. dosyası calistirma

Sponsorlu Bağlantılar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
iLerde exe açabiLen ve çalıştırabiLen telefonLar mutLaka yapıLır. tek sorun oLabilecek Ram ve İşlemci dir. onuda yükselttikLerinde sorun kaLmaz ;)

The Thoth

The Thoth

Üye
aslında nasıl rar doswalarını açan prog varsa exeleri de açan program olmalı araştırmak lazım

kosezade

kosezade

Üye
bende n79 var orjınal ben ona zip halinde gta 3 ü sıkıstırdım sonra hafıza kartında ngage dosyası var oraya attım sonra ngage girdim gta 3 u yonamaya basladım walla:yuru:heyo:

didyou

Üye
Sadece Windows Mobile Tabanlı Cep telefonlarında exe uygulamaları çalıştırabilirsin.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
sağol

n82-123

Üye
olabilir diye düşünüyorum... Dosbox ile win98 kuruluyor... Bu bir özellik değilmi

007RaMbO

007RaMbO

Üye
exe dosyasını farklı türlere çevirme imkanı var mı:ehe

gurcuu

gurcuu

Üye
aslında olabilir arkadaşlar sistemler okadar hızlı gelişiyorki şuan hayal olarak düşündüklerimiz fazla değil 1-2 yıl içersinde olabiliyor.

dogukanalkan

Üye
selam arkadaşlar ben netten bazı ögeler indiriyorum fakat nokia video manager a ait codec dosyalarını yüklemen gerekiyo diyo nedir bunu codec i bilen varmı acaba

sineld

Üye
Mümkün yapanlar var...
Hatta n95 e windows 98 kuranlar gördüm

m.ko.25

m.ko.25

Üye
peki exe dosyasini sis jar jad dosyasi yapamayizmi?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefonunuza windows 98 kurarsanız exe uygulamaları çalıştırabilirsiniz sitede var arasanız bulursunuz...

dostefe

Üye
windows mobile için yapılmış küçük programları symbiana çevirme imkanı yok mudur acaba. genelde bilgisayar exeleri olarak anlaşılmış ama...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
inş olurda bizlerde görürüzü ve teknoloji nimetlerinden faydalanırız

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bencede olabilir sonuçta bizim telefonlarımızdan daha düşük özellikteki telefonlar bile windows mobile çalıştırıyor.win mobile de exe çalıştırdığına göre fazla zor bişi olmasa gerek.tabi pc deki exe dosyasına da bağlı mario oyunu da exe crysis te :)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet ama nokia windows tabanlı degilki simbyan isletim sistemli biraz farklı yani

Adilx05

Adilx05

Üye
Çalışıtırır Ama Çeşitli EMülatörler Sayesinde(linuxta Olduğu Gibi) Bence DEneme Telin Rami Yetmeyebilir...

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
bence çalışmaz farklı iki sistem...

Üst Alt